Meddig elég a sudocrem? Érdemes megvenni a legnagyobb,400 grammos kiszerelést?
elég egy kisebb kiszerelés nem fogod úgyse használni éjjel nappal nekem még mindíg ott van a fiókban egy kis dobozzal.
nem érdemes olyan dolgokat venni amit úgyse használsz fel
szia ! első vagyok :)
dehogynem teszek és speciel DR BORSODI féle Kenőccsel kenem a popsiját mert elég érzékeny neki meg a kis nuniját is kicsi kell belőle de nagyon szép tőle a popója..
ez receptre kb 500 ft és hónapokig elég
bár nem tudom hogy nálatok van ilyen.
de akinek nem érzékeny a bőre arra jó bármilyen babapopsikenőcs.
Konkrétan a sudocremet nem tudom, de kórházban voltunk és a branül helyén begyulladt a kisfiam bőre és bekenték neogranormonnal és kérdeztem jó e ez a krém, és azt mondták,nagyon jó, de nem szabad rendszeresen használni, mert nem tudom mi van benne, ami káros.
Én a Sudocremet sem használnám minden pelenkázásnál, és bőrgyógyász azt tanácsolta, nagyon be kell tartani a használati utasítást, mert nem egy sima kenőcs. Én csak problémás esetben kenném és lehellet vékonyan max naponta 3-szor.
én a középsőt vettem neki, mindig kentem a popsit és majd 3 hónapig volt elég. most felváltva kenem hol K1-es, hol bepantennel, sudocreammel.
szerintem neked is elég max a közepes és legyen tartalékba egy másik márka mert még így is piros lehet a babapopsi.
Én is csak néha kenem Sudoval. (mondjuk ha kicsit pirosabb a popsija). De a dobozán is rajta van, hogy naponta 3-5 alkalommal kenjük, VÉKONYAN!
Szóval sokáig elég, én ezért nem vettem meg a legnagyobbat.
Egyébként Bepanthent használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!