Jól van ez így? Nekem furi.5 hetesem átalussza az éjszakát. Este 7-kor evett, kb.9-kor aludt el és hajnal 4.45-kor evett utána.
Figyelt kérdés
Akkor is csak 40-et, utána megint aludt 3 órát. Nem kéne felkeltenem éjszaka? Nem fog kiszáradni? Mert így csak 5-6szor eszik naponta.2011. ápr. 11. 10:55
1/3 anonim válasza:
Semmiképpen se kelts fel, mert megzavarod a bioritmusát, főként az emésztését.Ha anyatejes, nem fog kiszáradni, mert az anyatej hosszútávon oltja a szomját, szóval nem csak lokálosan, akkor, amikor éppen szopizza.Ha tápszeres és adsz neki pluszban vizet, szerintem akkor sem.Hagyd, hadd aludja ki magát, majd úgyis jelzi, ha vmi kívánsága van.
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is ilyen volt, már 4 hetesen végig durmolta az estét! Semmiképp ne keltsd, nem lesz semmi baja, pihend ki magad te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!