Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért éhes fél óránként 3...

Miért éhes fél óránként 3 hetes babám?

Figyelt kérdés
Ezt két napja csinálja több órán keresztül fent van megszoptatom elalszik kb5-10 percre és megint cicizne, tejem van, eszik is, sok a kaki-pisi is.
2011. ápr. 10. 13:33
 1/8 masternumber válasza:
100%
Minden gyerek kulonbozo, mint ahogy mi felnottek is kulonbozunk. Teljesen egeszseges 3 hetes babanak tunik. Ahhoz, hogy tobb tejcsije legyen, tobbszor kell szoptatni. Semmi baj, csak tobb kell neki. Nehany nap alatt beall a tejtermeles az o igenyehez. Nyugi.
2011. ápr. 10. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem feltétlen éhes, hanem cumizna, vágyik a közelségre, mert most kezdi lassan felfogni, hogy ha ébren van akkor egyedül van, nincs meleg körülötte. Nekem a lányom órákig csak cumizott a mellemen, kellett neki a közelségem. Belefáradtam és adtam neki játékcumit, csak aztán nem szopott rendesen utána, de van akinek bejön. Elvettem a cumit, és utána odafigyeltem, hogy legalább 1,5 óra teljen el a két szopi között, mert kizsigerlve éreztem magam a nap végére és még éjszakai is kelt. Ha sírdogált akkor magamhoz öleltem vagy kendőztem, és az nagyon tetszett neki, mert igazából a közelségem számított a legtöbbet neki. Olyan 6 hetes korára beálltunk arra, hogy 2-2,5 óránként evett. Olvastam azt is hogy vannak fejlődési ugrásból eredendően is olyan napog amikor többet eszik a babó. Én ezt nem igazán vettem észre, inkább azt, hogy kellett a közelségem.
2011. ápr. 10. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Mondjuk nekem nem napokig csinálta, hanem már két hétig, amikor nem bírtam tovább az iramot, és átálltam, hogy kicsit várok a szopik között.
2011. ápr. 10. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:

vagy fejlődési ugrása van. ha holnap vissza áll a rend akkor ez lesz a valószínű.

vagy ha nem, lehet nincs elég tejcid. ma még ne csinálj semmit, de ha holnap is ez lesz, mérd kaja előtt-után.

vagy marad a 3. variáció, nem is éhes :) valami mást akar közölni csak az éhségre asszociálsz. ha 2 nap múlva is fél óránként eszik és mérleg szerint eleget akkor ne szoptasd meg egyből. próbáld lekötni, játszani vele (már amit lehet játszani egy 3 hetessel... énekelj neki, csörgesd a csörgőt, mesélj neki, vidd körbe a lakásba megmutatni a színes tárgyakat...)

2011. ápr. 10. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
imád veled lenni
2011. ápr. 10. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Lehet hogy hígabb a tejed.
2011. ápr. 10. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne lemérned, hogy mennyit evett. Rakd mérlegre evés előtt és evés után, a különbség a tej, amit evett. Ha megvan minimum 60, szerintem az jó. Egyébként csak cumizni akar, és ekkor inkább vedd fel, ringasd, altasd el - hiába sír, tömi az öklét.

Ha nincs meg 60, akkor bizony éhes - ha a súlya alább ment a kórházból hazahozottnak, akkor tápszerezni kéne.

4 hetes baba anyukája.

2011. ápr. 10. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Súlyugrás!!Nekem el is mondta a védőnő annak idején, hogy van súlyugrás 3 hetesen, és 6 hetesen is.Adj neki, amikor csak kéri, és annyit, amennyit kér.
2011. ápr. 11. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!