Melyik márkájú bébiétel a legmegbízhatóbb? Kinek mi vált be?
Akkor bocsi, csak már olyan sokszor vágtak vissza ezzel, hogy ugyanaz gyártja...
Általában azok írják ezt, akik csak kecskemétit vesznek, és azoknak célozzák, akik megveszik a Hippet! (ugyebár elég nagy különbség van a két termék árában...)
És eddig mindig ráhagytam, de most már nem bírtam magamban tartani a gondolataimat...
De bocsi mégegyszer a "kirohanásomért" :)
Az hogy ugyanaz gyártja, talán csak arra ad biztonságot, hogy nem kerül bele valamilyen káros anyag!
Nekem ez is megnyugtató, az összetevőket pedig külön néztem, ezért pl. a Hipp szilvát kapta nem pedig a Kecskemétit (abban van cukor).
Egyébként a kérdésre válaszolva az én babán Hipp-et és Kecskemétit kapott. Most 15 hónapos és mindent eszik amit mi. (kivéve még, magvan és aprómagvas gyümölcs)
Én voltam a kirohanós kecskeméti ügyben, és köszönöm a tiszteletet, mert kivétel vagyok...
Nem kap a fiam granulátumos teát (vagy forralt vizet iszik, vagy szentkirályit)
Nem is értem honnan jött a következtetés, hogy esetleg azt kap???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!