Teljesen kimerültem, más így volt az első hónapokban? Vagy ez már túlzás amit csinálok?
Nagyon sokat vártunk a kisfiamra.Egy nehéz terhesség után egy még rosszabb szülésem volt.Hetekig annak örültem,hogy nem lett baja a kisfiamnak.Imádom és lesem minden kívánságát.Figyelem mikor alszik,egy pillanatra sem hagyom magára.A baj az,hogy nem tudok aludni.Valamiért nem merek.A szemeim fájnak,véresek.Egész nap egyedül vagyok vele,ha a párom este hazajön kicsit könnyebb,de akkor sem tudok pihenni.Csak vasárnap van itthon,akkor elviszi sétálni,hogy aludjak,de nem tudok.Féltem,hiányzik,hívom merre vannak.
Más is így volt?
tegnap már írtam, szerintem is kérdezz meg egy dokit, kezd mondjuk a gyerekorvossal, vagy a védőnővel, ők majd eligazítanak.Mert még csak 3 hónapos a picid, most még lenne időd nap közben is vele aludni, de hamarosan többet lesz fent, és akkor le kell foglalnod, vagy a mozgásfejlődés miatt nehezebben fog elaludni, és türelmesnek kell lenned....és aármennyire szereted, ha nem alszol, akkor hamarabb elszakad a cérna.Plusz a párodra is kéne, hogy maradjon energiád.
Nem akarlak ezzel még stresszelni, de hidd el, hogy ha Te kiegyensúlyozott vagy akkor a babád is.Ha viszont feszültebb, fáradt, nem tudsz mellett ellazulni, akkor ezt ő is érzi, és neki sem lesznek olyan kiegyensúlyozottak a napjai!
Sziasztok!
3 napja elég jókat alszok :)A kisfiam szopi közben bealszik a cicin,magamhoz húzom és így szunyókálok minden délután fél/egy órát.A hajnali utolsó szopinál magam mellett hagyom és tudunk együtt aludni még 2-3 órát.Ő is jobban alszik azóta,nem ébred fel a pocakfájásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!