Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teljesen kimerültem, más így...

Teljesen kimerültem, más így volt az első hónapokban? Vagy ez már túlzás amit csinálok?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat vártunk a kisfiamra.Egy nehéz terhesség után egy még rosszabb szülésem volt.Hetekig annak örültem,hogy nem lett baja a kisfiamnak.Imádom és lesem minden kívánságát.Figyelem mikor alszik,egy pillanatra sem hagyom magára.A baj az,hogy nem tudok aludni.Valamiért nem merek.A szemeim fájnak,véresek.Egész nap egyedül vagyok vele,ha a párom este hazajön kicsit könnyebb,de akkor sem tudok pihenni.Csak vasárnap van itthon,akkor elviszi sétálni,hogy aludjak,de nem tudok.Féltem,hiányzik,hívom merre vannak.

Más is így volt?

2011. ápr. 9. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérj orvosi segítséget... mert ez így ilyen formában azért nem oké... mert igen, túlzás amit csinálsz... nem csak a babára, magadra is vigyáznod kell, a baba miatt...
2011. ápr. 10. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:

tegnap már írtam, szerintem is kérdezz meg egy dokit, kezd mondjuk a gyerekorvossal, vagy a védőnővel, ők majd eligazítanak.Mert még csak 3 hónapos a picid, most még lenne időd nap közben is vele aludni, de hamarosan többet lesz fent, és akkor le kell foglalnod, vagy a mozgásfejlődés miatt nehezebben fog elaludni, és türelmesnek kell lenned....és aármennyire szereted, ha nem alszol, akkor hamarabb elszakad a cérna.Plusz a párodra is kéne, hogy maradjon energiád.

Nem akarlak ezzel még stresszelni, de hidd el, hogy ha Te kiegyensúlyozott vagy akkor a babád is.Ha viszont feszültebb, fáradt, nem tudsz mellett ellazulni, akkor ezt ő is érzi, és neki sem lesznek olyan kiegyensúlyozottak a napjai!

2011. ápr. 10. 11:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Ő szinte csak éjjel alszik,mert hasfájós.Nappal séta közben elszunyókál,de akkor ugye én nem tudok pihenni.
2011. ápr. 10. 18:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Még talán annyi,hogy türelmem van hozzá azzal nincs gond hisz imádom.:)
2011. ápr. 10. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze most van türelmed, de hidd el, ha nagyon túlpörögsz, akkor a türelmed is hamarabb elfogy majd, akármennyire szereted!És ez tényleg nem szeretet kérdése, ez törvényszerű...és nem bántásból mondom, hanem tapasztalatból
2011. ápr. 10. 18:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

3 napja elég jókat alszok :)A kisfiam szopi közben bealszik a cicin,magamhoz húzom és így szunyókálok minden délután fél/egy órát.A hajnali utolsó szopinál magam mellett hagyom és tudunk együtt aludni még 2-3 órát.Ő is jobban alszik azóta,nem ébred fel a pocakfájásokra.

2011. ápr. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!