Maradi lennék? Vagy jol gondolom?
Figyelt kérdés
Sogornőméknél a kicsi és kisfiam között 6 hét van.a kisfia olyan elvene,hogy felmászik mindenhova a kerteben leszabja a féltett (apuka miatt)virágokat,felmászik a kagyló homokozó tetejére és ott ugrál!már több helyen eltörött!tölünk kapták régebben!nem a pénz miatt,de nem lehet rá szolni hogy nem szabad?anyosom szerint ugy is csinálja!szerintem meg ez nem igaz!az én kisfiamnak is tilos vmi(nem minden),lehet hogy 15*kell elmondani de csak meg érti!ha a homokot enné,vagy bármit azt is meg engednék?tudom nem az én dolgom,de anyós mindig mondja hogy kikésziti!akkor miért nem tilt meg vmit?2011. ápr. 9. 13:55
11/16 anonim válasza:
az én fiam most pont ilyen,2 éves múlt,és eddig aranyosan szót is fogadott,most viszont vannak dolgok amiket egyszerűen elenged a füle mellett,hiába szólók rá,és már kiabálok akkor is.nem vagyok nagyon szigorú,de túl engedékeny sem,azért nem kell mindenre nem szabadot mondani,hisz ők még csak kicsik de azért van egy határ.Nagy az udvarunk s anyám rendszeresen azért veszekszik a fiammal,mert oda áll a virágoskert szélére és letaposott egy tulipánt.Pedig eddig pontosan tudta hogy a veteményes,virágoskert nem játszótér,és mégis,de én ilyenért nem tudok vele veszekedni,de amikor a kinti asztalra akart felmászni,azt nem,összetörni se semmit,sőt nem is dobálunk.itt bent veri a radiátort mint egy örült,utánozva elmót a mesében,az őrületbe kerget vele,és naponta százszor elmondom,hogy nem,rá is csaptam a kezére érte de holnap ismét megpróbálja,viszont nagyon sok esetben meg szót fogadó,szóval azért mégiscsak gyerekek.
12/16 anonim válasza:
Mást nagyon én sem tudok írni,mint előttem írtak.Egy kisördögöm van!19 hónapos kisfiú és ha lilára ordítom a fejem,akkor csak hiszti és visszaordítás a vége,nem a szófogadás.Ugyan úgy megteszi csak patakokban folyó könnyekkel küszködve,de akkor is!A nővérére elég ránéznem(5éves)és még csak eszébe sem jut megtenni.Ez pici koruktól így van.Ég és föld a két gyerek.Nem tudok mit csinálni,próbálom fegyelmezni,de lehetetlen!Amúgy okos,mindent megért,ha jó passzban van megteszi amit kérek.Néha attól félek a diliházban kötök ki ha nem változik egy kicsit:)
És ahogy már valaki írta, eszi töménytelenül a homokot és mindent amit normális esetben nem kéne!:D
13/16 anonim válasza:
Nem vagy maradi!Az én kisfiam nem egy eleven de ha olyant csinál rászolok!És nem engedek neki olyan csinálni amibe vagy magába vagy más játékba kárt tud csinálni.Akor inkább elvezetem onnét vagy játszok vele mást.Ha hozzánk jön a sogornömék gyereke az mindent játékot ledóbál a polcról.Rajtuk tapos ,de rászoktam szolni,erre a sogornöm -otthol is ezt csinálja.Én meg mondom neki ,hogy az enyém nem,mert ha 2-3 játéknál több van a szönyegen megkérem,hogy raka vissza a helyére.Biztos,hogy vannak elevenebb gyerekek de azért mindennek van határa szerintem!
14/16 anonim válasza:
Húú ha most szétnéznél nálunk kedves utolsó nem is tudom mit gondolnál rólam. Játék a konyhától kezvde a wc-ben.Mindenhol. Katasztrófa. De ha szétüvöltöm az agyam vagy agyonverem őket 5 perc után is ugyanez lesz. Bár csak az lenne a legnagyobb gondom hogy játékok vannak szanaszét. :D . Nem tudom hanyadik voltam 2 és 4 évesek.
15/16 anonim válasza:
15:21 es vagyok .Két kisgyerek az egésszen más ,mint egy .De a kérdezö is egy kisgyerekröl írt.És ott,ahol nincs nagymama csak a szülök,pl nálam ott egészen más a hejzet.Én is sok mindent ,imádja a wc lehuzkodni a papirt hát akkor csinálja szeret a müanyag ételes dodozokkal játszani.Sokszor azokba esek el.De nem engedem hogy olyan dolgon ugráljon ami eltörhet ,vagy már el is törött.Ott a szülök a hibássak.Nekem is van egy olyan ismerösöm aki mondata,hogy mennyi minden eltört a kisfia poharakat vázákat kaspokat.De miért?Mert ha elkezd járni egy baba mindent el kell pakolni elöle.vagy meg kell neki mondani,hogy nem szabad.Ök szülöknél laknak és szerintem sok minden megvan neki engedve és ez vissza is üt.
16/16 anonim válasza:
15:59.az elpakolnit ugy gondoltam,hogy magasabb helyre felrakni.Hogy ne tudja elérni a kis kezecskéivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!