Május végén születő babával mikor mehetek majd hosszabb sétákra? Hány nap/hét múlva? Anyukám szerint 4 hétig ne vigyem ki. Leesett az állam.
Május végén, ha tényleg jó az idő, már pár naposan kiviheted. Előtte otthon nyitott ablaknál szoktasd a levegőhöz pár percig.
Felesleges bent kuksolni, ha szép, enyhe az idő.
Február végén szültem, sosem ablakoztam. Ha már felöltöztettem a gyereket, én bizony kivittem a teraszra 5 percre. Aztán 10-re, aztán 15-re. Két és fél hetesen már sétáltunk vele, hosszú órákat alszik azóta is a babakocsiban. Imádja! :)
Május végén meg már aztán főleg jó az idő, nyugodtan viheted!
Én karácsonykor szültem, én sem idétlenkedtem az ablakkal, felöltöztettem és másfél hetesen vittem ki. Pláne, hogy orvoshoz is másik városba járunk, házhoz ki sem jön, oda isel kellett jutni.
Nagyobb lányom nyár végi, a kezdeti 10 perc után másnsap már másfél órát sétáltunk.
Ha szép napos, csendes idő van akármikor kiviheted, legalább te is felfrissülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!