Mennyi ideig volt tisztulásos vérzésetek szülés után?
Figyelt kérdés
Nekem hétfőn lesz 4 hete hogy császárral szültem és még mindíg vérzek egy kicsit.persze már elég a tisztasági.2011. ápr. 8. 14:27
1/11 anonim válasza:
10 hétig...császár után. Már tök idegbajos voltam miatta, de nekem lassú volt a tisztulás. Voltam dokinál is, nem talált semmi problémát.
2/11 anonim válasza:
8 hétig, elmúlt, visszajött, elmúlt, visszajött. 3,5 hónapos volt a lányom, mikor megjött...
3/11 anonim válasza:
Első császsár után kb. 5 hétig. A 6-hetes kontroll előtt pár nappal szűnt meg teljesen.
A második császár után kb. 4 hétig, de mire mentem a 6-hetes kontrollra, összeszedtem valami bakteriális fertőzést. Emiatt meg nagyon erős folyásom volt sokáig.
5/11 anonim válasza:
Nekem is császárral születtek az ikrek 2009. februárjában. Kb 5-6 hétig volt vérzésem, majd az első menzeszem júniusban jött meg.
6/11 anonim válasza:
Nagyjából a 6 hetes kontrollig. Akkor már csak maszatoltam, de már nagyon elegem volt.
7/11 anonim válasza:
Kb. 3-4 hétig.
Majd 2 hónappal később megjött és azonnal visszaállt a ciklusom, pedig 6 hónapig csak szoptattam :(
8/11 anonim válasza:
6 hétig.A 6 hetes kontrollra már tisztán mentem :) Császáros voltam.
9/11 anonim válasza:
császár után 4-5 hétig... legalábbis naptár szerint, szerintem egy örökkévalóságig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!