Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha sütőtökkel szeretném...

Baj ha sütőtökkel szeretném kezdeni a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Az almát nem igazándiból bírja a pocija.
2011. ápr. 8. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

kezdj szerintem almával és keverj bele vmit pl babapiskótát vagy barackot vagy banánt.

mi is így kezdtük

2011. ápr. 8. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
a baj az hogy most nem lehet venni friss sütőtököt!szerintem az elején jó ha rendes kaját eszik és nem üvegeset,aztán már ha túl vagytok 1-2 dolgon vagy nem otthon eteted akkor persze mehet az üveges de én nem adnám neki úgy hogy még nem evett mást!akár mi van ráírva az a tuti amit te főzől!
2011. ápr. 8. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Másutt meg avokádóval vagy zabkásával kezdik, az alma nem kőbe vésett szabály. :-) Mi is sütőtökkel kezdtük, mára már mindent eszik, a zöldségeket különösen szereti (brokkoli, répa, kelbimbó).
2011. ápr. 8. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintema sütőtök tökéletes kezdésnek!

nem savas, édeskés, puha, tápláló, nem szokott gondot okozni (nem fogja meg a hasát).

nyugodtan!

2011. ápr. 8. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
én almával és sütőtökkel kezdtem, szerintem ez a kettő a legjobb. a baj tényleg az, hogy az igazán szezonban jó.
2011. ápr. 8. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom sem bírja az almát, egyből kicsípi a popsiját. Nyugodtan kezdj sütőtökkel !!! Nem szentírás az alma. Sőt. A lányom a leveket nem volt hajlandó elfogadni, így mi egyből pépeket ettünk.
2011. ápr. 8. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, de sárgás lehet tőle a baba bőre, és sokára múlik el. Én főtt burgonyával kezdenem, majd sütőtök, tény hogy a tok egészségesebb.
2011. ápr. 11. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!