Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit és mennyit adsz reggelire...

Mit és mennyit adsz reggelire 15 hónapos gyermekednek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:

15 hónapos kisfiam reggel 6-kor ébred,ekkor megeszik 150 ml körül tejpépet.8-kor mikor én reggelizek velem reggelizik,ma pl.1 db virslit evett meg.

Kenyeret nem mindig eszi meg.

Tegnap tojásrántottát ettem,abból evett,hogy mennyit nem számoltam.

De van olyan is,hogy velem már nem eszik,max.1-2 falatot.

2011. ápr. 8. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
16 hónapos a kisfiam, még szopik, de már kevés a tejem. fél 6-6-kor kel, akkor szopik és 8 óra körül kap tejpépet 100-150ml banánnan. nem tízóraizik, legközelebb ebédel. Kenyérféle nem kell neki reggelire, max 1-2 falatot enne meg. Néha 1-2 kis kekszet megeszik utána, ha kér.
2011. ápr. 8. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:

uhhh.....

előző kettőt elolvasva az enyém fiam akkor zabál :)

attól függ mikor kel, mert ha 6 felé akkor kap 150 tejet, ha később akkor már nem adok mert nem reggelizne

szóval ha több tejet adnék azt is meginná(sima dobozos mizó 2,8 as tej)aztán fél 8 kor együtt reggelizik velem amit én....mikor mit, bundáskenyér, rántotta, ma pl kőrözöttes kenyér, melegszenyú...ő álatlában 1 kisebb szeletet megeszik, de változó

17 hónapos

2011. ápr. 8. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Kisfiamat 8-9 korul ebred es megiszik 300ml tapszert vegyesen tehentejjel (150ml tapszer kikeverve es ontok hozza 150ml 4% zsiros tehentejet). 10-11 kozott szoktam kinalni gyumolcssel de nem mindig kell neki. Mivel keson kelo igy nallunk csak tej a reggeli es 1:30-12:00 korul van ebed.

14 honapos

2011. ápr. 8. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok,kedves harmadik válaszoló,miért kevés neked a másfél deci tejpép után,ha megeszik egy egész virslit?

Szerintem nem eszik keveset.

2011. ápr. 8. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
enyém 16 hónapos lány. tejpépet nem kap már fél éve. 8-9 körül ébred, ébredés után kb. fél órával lesz éhes. hogy mit eszik az teljesen változó: rántottát, tejbegrízt, tejberizst, vajas kiflit, meleg szendvicset sonkával-sajttal-paradicsommal, vajas kenyeret almával, sajtot, gyümölcsöt, cukormentes zabpelyhet, palacsintát, túrókrémes kenyeret, (házi) lekváros kenyeret, gyakorlatilag bármit, amit én is reggeliznék. befejezésképp 2-3 dl tejet, ez fix, reggelire csak tejet kap.
2011. ápr. 8. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok: virslit, párizsit, húskészítményeket egyelőre nem erőltetem, de ha azt eszik, akkor azt eszik, ha nem minden nap azt kapja, semmi baja nem lesz. néha az én lányom is eszik virslit, ketchuppal, mártogatja bele, lenyalogatja róla, néha beleharap:) de ő már lassan önállóan eszik, joghurtot, tejbegrízt, ilyeneket ügyesen megoldja egyedül a kanalával, az igaz, hogy utána újra kell festeni a gyerek meg mehet a mosógépbe, de ennyit megér, irtó aranyosan ügyködik:)
2011. ápr. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!