Csúszó-mászó baba mellett hosszú szőrű szőnyeg?
Most szeretnék szőnyeget venni, most múlt három hónapos a lányom, lassan kúszni-mászni fog. Sajnos ami színben leginkább tetszene az mind hosszú szőrű. Van valakinek ilyen hasonló korú illetve idősebb gyerek mellett, mik a tapasztalatok?
Egyébként parkettás a lakás, túl hidegnek tartom szőnyeg nélkül.
Én inkább a rövid- vagy a közepes szőrűt választanám a helyedben.
A hosszú szőrűbe beleragad mindenféle haj,szőr, kaja és egyéb. Most még nem eszik a kislányod, de eljön az idő, hogy a kekszet majszolja majd a szőnyegen ülve, és gondolom nem szeretnéd egyesével átfésülni a szőröket, hogy a morzsákat kiszedd belőle :) :)
Kisgyerek mellett a lehető legrövidebb szőrű szőnyeg a legpraktikusabb szerintem. Úgyis állandóan porszívózni kell, a rövidet egyszerűbb.
Nem vennék ilyet semmiképp.Én ma naponta porszívózok.Hihetetlen milyen koszos mindig a szőnyeg, pedig mezítláb vagyunk a lakásban.
Teljesen egyetértek az első válaszolóval.Később lesz ott kajamaradéktól elkezdve minden.
És még a szőreit is huzigálni fogja, az tuti.ha kihúzza, akkor pedig a szájában fog kikötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!