Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampersnél pelenkára reklamált...

Pampersnél pelenkára reklamált már valaki? Kaptatok választ? Küldtek valamit?

Figyelt kérdés

Kezdetektől Pamperst használtunk. Aztán 1 éves kora körül kicsit kiakadtam a pelusra, mert többször előfordult, hogy hiányzott a pelusról az egyik fül, amin a ragasztó fül van. Írtam nekik E-mailt, válaszra sem méltattak. Fotót is mellékeltem.

Áttértem dühömben a Liberora, pechemre abból is sikerült 5 hónap után egy hibás szériát kifognunk, a hasi résznél össze volt csomósodva valami, teljesen kidörzsölte a fiam hasát, köldökét. Írtam nekik is, azonnal választ is kaptam, kérték, hogy küldjek el egy darabot. 2 hét múlva már kaptam is egy ajándék MegaPackot.

Most újra vettem Pampers-t, amiben megint volt pár fül nélküli darab. Be is küldtem nekik postán egyet, mellékletem a fél évvel ezelőtti levelemet, kiegészítve pár mondattal. Kíváncsi vagyok, hogy most reagálnak-e.

Már félve veszek pelenkát, mert tuti, hogy sikerül kifognom megint valami hibás szériát. :)

2011. ápr. 7. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
a liberonál rendesek,nekem is mindig kicserélték a pelust.én általában gumi nélkülit vettem és mindig küldtek cserepelust.
2011. ápr. 7. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol veszed a pelenkát, de pont tegnap voltam a DM-ben. Tanácstalan voltam kissé, mert eddig nekünk a pampers vált be, gondoltam mivel nagyobbacska már a lányom, ki kellene próbálni egy olcsóbbat. Beszélgettem az eladóval és akkor mondta, hogy tegyem el a blokkot (mert jártam már én is így) ugyanis, ha van hibás pelenka a zacskóban, akkor vigyem oda vissza az üzletbe és ők visszaveszik, ugyanis a képviselő nekik azonnal cseréli. Nos ezt eddig én sem tudtam. Ha bele gondolok, hogy 1 év alatt mennyi pénzt dobtam már ki a kukába, a fejem verem a falba!
2011. ápr. 8. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!