Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsis kérdés! Meddig tart a...

Bölcsis kérdés! Meddig tart a sírós időszak?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdtük a beszoktatást. Az udvaron szépen elvan, olyankor el is szoktam jönni, észre sem veszi hogy nem vagyok ott. De amint be kell menni az épületbe, ordít és anya után kiabál. Semmivel nem játszik, csak sír és engem hív. HA ott vagyok vele, akkor sem száll ki az ölemből. Az udvaron viszont 1 másodperc alatt otthagy. Meddig fog ez tartani vajon? Nagyon megvisel, de előtte nem sírok ne lássa hogy nekem is rossz. Ja, és reggel vágyik mondja, hogy bölcsibe, de mikor odaérünk teljesen megváltozik. :((
2011. ápr. 7. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a papírforma szerint alakult.

Az első két hétben ordítás, a 3. hétfőn már boldogan szaladt be játszani, ráadásul aznap el is kezdtük az alváspróbát, és rögtön el is aludt.

Egy jó hónapig boldogan mentünk, boldogan jöttünk. mostanában inkább az van, hogy nem akar menni, meg nem akar hazajönni.

2011. ápr. 7. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Remélem nálunk is megváltozik a helyzet. Nagyon rossz látni, hogy megviseli. :(
2011. ápr. 7. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi szeptemberben kezdjük majd... de már most agyalok rajta mi lesz.

Szerintem mi szülők jobban félünk tőle mint a gyerekek. vagy nem? :))

2011. ápr. 7. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden gyereknél más és más, hogy mennyi idő kell. De a Tiéd teljesen normális még. Szerintem ha három hét alatt nem sikerül, akkor akadj ki. Bízd rá magatokat a gondozónőkre, ők hidd el be fogják tudni szoktatni a gyerekedet.

Amúgy nekem már mind két gyerekem bölcsis. De ők nem a papírforma szerintiek. Mind kettő sírás nélkül beszokott, igaz csak délelőtt járnak. A nagy (akkor 27 hónapos volt) az első két hétben örömmel ment, (alvásról hallani sem akart, nem erőltettem, hiszen itthon voltam az öccsével), a harmadikban reggel sírt befelé menet. De csak nekem, bent már játszott, elvolt. A kicsi sosem sírt még utánam (ő 17 hónaposan kezdte), igaz egy csoportban van a nővérével, gondolom ez is segít neki.

2011. ápr. 7. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok kiakadva, csak sajnálom szegénykémet. Nem gondoltam, hogy ez ennyire megvisel majd mindkettőnket. Egyébként 21 hós és ősszel megyek vissza dolgozni, úgyhogy szerencsére van időm rendesen beszokatni. Köszi a válaszokat mindenkinek!
2011. ápr. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!