18 hós lányom ágyáról leszerelhetjük a rácsokat?
Szia!
Én ettől tartanék, amit leírtál, hogy ha feláll éjjel, akkor mi lesz? Én biztos várok vele még, mert az én kisfiam(ő is 18 hós)nagyon forgolódik.
13 hós kisfiam hónapok óta nem hajlandó a rácsos ágyában aludni, csak a kihúzható kanapén, aminek karfája van, és ennyi. ha lerakom az ágyába, bömböl. Ha a kanapéra, akkor azonnal elalszik. A rács arra való, hogy a gyerek ne essen le, de a kisfiam a kanapéról sem esik le éjszaka. Akárhogy forgolódik, a karfa megfogja kétoldalt. Arra meg valahogy rájött, hogy a szélére ne menjen, így éjjel ha felébred, csak felül, de nem áll fel. Még sosem esett le.
Úgyhogy szerintem gyereke válogatja. Tehetsz próbát, hogy leszereled a rácsot, de akkor mindenképp tegyél oda matracot, hogy haesik, arra essen. És/vagy aludj ott mellette a földön, a matracon.
16 hós a fiam, most vettük le a rácsot, persze van leesésgátlója. Míg fent volt a rács állandóan ott állt, ki akart szállni, mióta levettük egyszer sem állt fel benne, tudja hogy hol tud lemászni a leesésgátló mellett.
(azért még van egy matrac az ágy előtt, biztos ami biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!