Szoktatok legkondizni az autoban a baba mellett?
Én használnám, ha lenne, de sajnos nincs.
Így három lehetőség van:
-vagy meggyulladunk a hőségtől
-vagy megfulladunk a levegőtlenségtől
-vagy kivisz minket a huzat.
Hiányzik a légkondi néha :S
Igen. Ha tényleg meleg van és már nem tudom tovább vetkőztetni. Szerintem jobb megoldás, mint megfőzni a gyereket. Hosszú útön, amikor kint 30 fok felett van, bent meg vagy 40, szerintem nélkülözhetetlen.
Viszont figyelni kell rá, hogy időnként ki legyen tisztítva a légkondi. Sok bacit fúj ki, ha nincs rendesen karbantartva, ettől a légkondi-betegségek nagy része. Meg persze attól, ha jéghidegre van állítva.
Igen, hasznaljuk.
Akinek nem tetszik, az nyilvan nem hasznalja, nem hiszem, hogy meg kellene egymast gyoznunk, nem az volt a kerdes.
Mi most is hasznaltuk a hetvegen, az autoban nagyon meleg lett volna, es gondoltam jobb, mintha nagyon melege lenne. Kint is huszonfok volt, bent is annyi.
Masik, nyaron azert jon-megy az ember babakocsival es ha bemegy a meleg 30 fokbol egy uzletbe vagy akar ugyet intezni barhova, ott sem kanikula homersekletre van beallitva a legkondi.
Itthon is fogom hasznalni a legkondit, amig nincs ott a baba vagy nem vagyunk otthon, lehutom a lakast es kesobb kikapcsolom, ha ott vagyunk. Kulonben nem lehetne birni, a szauna nem tesz jot a babanak.
Persze, igaz, hogy ki kell tisztitani, az tenyleg fontos.
Igen, mert 3 ajtós autóm van és ha leengedem az ablakot, akkor a hátul ülő gyerekeim fejét leviszi a huzat :)
Szóval kénytelen vagyok klímázni, mert csukott ablaknál viszont megfulladunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!