Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok legkondizni az...

Szoktatok legkondizni az autoban a baba mellett?

Figyelt kérdés
Lehet egyaltalan? Termeszetesen nem jeghidegre gondoltam.
2011. ápr. 6. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Én használnám, ha lenne, de sajnos nincs.

Így három lehetőség van:

-vagy meggyulladunk a hőségtől

-vagy megfulladunk a levegőtlenségtől

-vagy kivisz minket a huzat.

Hiányzik a légkondi néha :S

2011. ápr. 6. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Én még saját magam mellett sem. Én mindig rosszul leszek tőle
2011. ápr. 6. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tesz jót egy kicsinak. Mellesleg felnőttnek se. Amit a szervezet gond nélkül el tud viselni, az kb 2-5 celsius fok különbség, az átlag légkondi használó meg minimum 10-el kevesebbre tekeri. Megfázás garantálva
2011. ápr. 6. 20:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem hidegre gondoltam, hanem pl. 23 fokra. A plazakban, uzletekben, stb. is megy a klima, az ember pedig neha napjan rakenyszerul, hogy egyutt menjen a babaval.
2011. ápr. 6. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen. Ha tényleg meleg van és már nem tudom tovább vetkőztetni. Szerintem jobb megoldás, mint megfőzni a gyereket. Hosszú útön, amikor kint 30 fok felett van, bent meg vagy 40, szerintem nélkülözhetetlen.

Viszont figyelni kell rá, hogy időnként ki legyen tisztítva a légkondi. Sok bacit fúj ki, ha nincs rendesen karbantartva, ettől a légkondi-betegségek nagy része. Meg persze attól, ha jéghidegre van állítva.

2011. ápr. 6. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Aha, csak ha kint van 32, bent te meg 23-ban tartod, akkor a gyereknek nem lesz valami egészséges -meg neked se- ha jöttök mentek....
2011. ápr. 6. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha bírja..de nem szabad 3-4 foknál jobban a kinti alá menni. Inkább ugyanolyan legyen, csak mozogjon. Bár sokan felnőttek sem bírják. Nem a hideget, hanem a huzatot, amit csinál.
2011. ápr. 6. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, hasznaljuk.

Akinek nem tetszik, az nyilvan nem hasznalja, nem hiszem, hogy meg kellene egymast gyoznunk, nem az volt a kerdes.

2011. ápr. 6. 21:17
 9/10 A kérdező kommentje:

Mi most is hasznaltuk a hetvegen, az autoban nagyon meleg lett volna, es gondoltam jobb, mintha nagyon melege lenne. Kint is huszonfok volt, bent is annyi.

Masik, nyaron azert jon-megy az ember babakocsival es ha bemegy a meleg 30 fokbol egy uzletbe vagy akar ugyet intezni barhova, ott sem kanikula homersekletre van beallitva a legkondi.

Itthon is fogom hasznalni a legkondit, amig nincs ott a baba vagy nem vagyunk otthon, lehutom a lakast es kesobb kikapcsolom, ha ott vagyunk. Kulonben nem lehetne birni, a szauna nem tesz jot a babanak.

Persze, igaz, hogy ki kell tisztitani, az tenyleg fontos.

2011. ápr. 7. 04:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, mert 3 ajtós autóm van és ha leengedem az ablakot, akkor a hátul ülő gyerekeim fejét leviszi a huzat :)

Szóval kénytelen vagyok klímázni, mert csukott ablaknál viszont megfulladunk :)

2011. ápr. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!