Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás babáknak melyik...

Ekcémás babáknak melyik naptejet használjátok sétákhoz?

Figyelt kérdés
Írjatok légyszi márkát,ami bevált! A bőrgyógyász azt mondta,gyógyszertárban kaphatót vegyek.
2011. ápr. 6. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tavaly Vichey-t vettunk. Ezeven Korres-t (1-et fizet 2-ot kap akcio volt, csak novenyi alapanyagok vannak benne)
2012. máj. 4. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

természetes, nekem ez fontos, vettem bioderma SPF50+ babáknak valót is, ezzel a hatóanyagkeresővel ( [link] )1 nagyon káros és 4 enyhén káros összetevőt találtam benne, tudom manapság már levegőt venni is rákkeltő, de ezen azért mégis meglepődtem....

2012. máj. 4. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekünk Daylongot ajánlott a bőrgyógyász, de azt mondta 6 hónapos koráig semmilyen naptejjel ne kenjem. (Azt nem tudom az ekcéma miatt mondta-e - bármennyire hipoallergén, csak kémiai anyagokat tartalmaz - vagy amúgy sem híve annak, hogy egész piciket kenjenek.)
2012. máj. 4. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:

(Nem minden korrekt, ami a gyógyszertárban kapható. Mi pl kerüljük a kőolajszármazékos termékeket többek közt, a bőrgyógyász pedig folyton felírja a fürdetőkrémet, amiben bizony az is van.)

Alverde babyt vettem idén ekcémás gyermekemnek, eddig minden oké. Egy hátránya van: fehér a krém és nemigen szívódik be, de ez az előnye is, mert nem tartalmaz csak fizikai szűrőt, nincs benne parabén, allergén illatanyag, stb stb

[link]

2012. máj. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!