Hány hónapos kora körül vittétek a babátokat strandra, esetleg uszodába? S Budapesten hol van olyan hely (uszoda, strand), ami bababarát?
Szia!
Bár nem Pestiek vagyunk De arra tudok válaszolni hogy mikor vittük úszni és strandra a lányunkat!
Még nem volt tewljesen 5 hós mikor elkezdtük a babaúszást! ugyebár 3 hós kortól lehet vinni, de nekünk a gyerekdokink azt javasolta, hogy a várjuk meg a 4 hós oltást!Így mi csak utána kezdtük tavaly májusban (amúgy 2009 decemberi a lányom)
Én akkor nyáron már strandra is vittem többször is, sőt nyaralni is voltunk gyulán!Akkor volt 8 hós!De fél évesen már voltunk strandon! A lányom imádja a vizet, így nekünk nem volt kérdés hogy visszük e!Én is szeretem így nagyon sokat voltunk strandon, és nyaralni is direkt úgy mentünk!
De én nem bántam hgy megvártuk a 4 hónapot, sőt ugye mi majdnem 5-öt!
Remélem szeretni fogja!
Amúgy a búvárreflexük (vagyis hogy víz alatt nem vesznek levegőt) 6-8 hó között múlik el/növik ki!Így én azt javaslom hogy fél éves kora előtt vigyétek babauszira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!