Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hós körüli babátok, hogy...

16 hós körüli babátok, hogy viselkedik játszótéren más babákkal, gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Kis fiam 16 hós lesz egy hét múlva. Nagyobb gyerekekkel szépen eljátszik, de a korabeliekkel nem jön ki, van hogy oda is csap valakinek? Ez normális, másnál is előfordul, vagy miért csinálja, tőlünk ilyet nem lát. Pl ma is egy kb egykorú kisfiú elvette a kannáját a homokozóban, tépte a kezéből, majd megtorlásként, oda is akart ütni neki, persze megakadályoztam, ilyenkor mindig nyugodtan mondom neki, hogy nem szabad. De nagyobb gyerekeknek szivesen odaad bármit. Ti is tapasztaltatok ilyet?
2011. ápr. 4. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ennyi idős kislányom van. Ő igazándiból nem játszik a gyerekekkel, hanem nézi, utánozza, követi őket (valahol azt olvastam, hogy ennyi idősen még nem egymással, hanem egymás mellett játszanak a gyerekek). Az elhagyott labdákat összeszedi. Ha viszont valaki elveszi tőle azt ami nála van, sikít vagy sír. De nem verekszik. Hasonló korú kisfiúnál viszont már láttam verekedésfélét. Lehet, hogy ez a fiúkra jellemzőbb dolog.

2011. ápr. 4. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
AZ én fiam is 16 hónapos. Ő egyáltalán nem játszik a többi gyerekkel, de van, hogy Ő is csapdos, ha vmi nem úgy van, ahogy Ő kigondolta. Szerintem ez természetes.
2011. ápr. 4. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Ekkora korában az enyém is elég harcisas volt, pedig lány.

Simán odacsapott.

Most 2 éves, szinte teljesen leszokott róla:-))

2011. ápr. 5. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez változó. A barátnőm kisfia verekszik a korabeli gyerekekkel, az enyém ölelgeti őket. :) Ennek ellenére, az enyém is szívesebben játszik nagyobbakkal.
2011. ápr. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!