16 hós körüli babátok, hogy viselkedik játszótéren más babákkal, gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Kis fiam 16 hós lesz egy hét múlva. Nagyobb gyerekekkel szépen eljátszik, de a korabeliekkel nem jön ki, van hogy oda is csap valakinek? Ez normális, másnál is előfordul, vagy miért csinálja, tőlünk ilyet nem lát. Pl ma is egy kb egykorú kisfiú elvette a kannáját a homokozóban, tépte a kezéből, majd megtorlásként, oda is akart ütni neki, persze megakadályoztam, ilyenkor mindig nyugodtan mondom neki, hogy nem szabad. De nagyobb gyerekeknek szivesen odaad bármit. Ti is tapasztaltatok ilyet?2011. ápr. 4. 22:02
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem ennyi idős kislányom van. Ő igazándiból nem játszik a gyerekekkel, hanem nézi, utánozza, követi őket (valahol azt olvastam, hogy ennyi idősen még nem egymással, hanem egymás mellett játszanak a gyerekek). Az elhagyott labdákat összeszedi. Ha viszont valaki elveszi tőle azt ami nála van, sikít vagy sír. De nem verekszik. Hasonló korú kisfiúnál viszont már láttam verekedésfélét. Lehet, hogy ez a fiúkra jellemzőbb dolog.
2/4 anonim válasza:
AZ én fiam is 16 hónapos. Ő egyáltalán nem játszik a többi gyerekkel, de van, hogy Ő is csapdos, ha vmi nem úgy van, ahogy Ő kigondolta. Szerintem ez természetes.
3/4 anonim válasza:
Ekkora korában az enyém is elég harcisas volt, pedig lány.
Simán odacsapott.
Most 2 éves, szinte teljesen leszokott róla:-))
4/4 anonim válasza:
Ez változó. A barátnőm kisfia verekszik a korabeli gyerekekkel, az enyém ölelgeti őket. :) Ennek ellenére, az enyém is szívesebben játszik nagyobbakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!