Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babamasszázs. Izeg-mozog,...

Babamasszázs. Izeg-mozog, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Még várandósan elvégeztem a babamasszázs tanfolyamot, alig vártam, hogy alkalmazzam a kincsemen. Lassan 6 hónapos lesz, de olyan masszázs alatt, mint a sajtkukac.

1. Meleg van a szobában

2. Félhomály

3. Szól halkan lassú babazene

4. Levendulás olajat használok

5. Az esti fürdetés előtt masszírozom

Mégis mi lehet akkor a baj? Vagy ez normális, hogy ilyen picin még nem annyira élvezi a masszázst? Olyan még nem volt, hogy kiterült volna és csak hagyta volna, hogy masszírozzam, forgolódik, nézelődik, teszi az olajos lábát a szájába, rúgkapál... Pedig mindent úgy csinálok, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Megköszönném a tanácsokat.

2011. ápr. 4. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mikor kezdtétel el a masszászt, de már kicsit "túlkorosnak" tűnik, ha eddig nem szokott hozzá. :)

A nagyobbik lányommal közel 4 hónaposan kezdtem el a babamasszázs tanfolyamot. Már akkor azt mondta az oktató, hogy még épp időben vagyunk elkezdeni, de jobb 2-3 hónaposan. 4 hónaposan tanult meg hátról hasra fordulni és utána már egyszerűen nem tudtam masszírozni, mert minden más (persze hason) érdekesebb volt, mint a masszászos lazulás.

Szóval szerintem a babád pontosan azt csinálja 6 hónaposan, amit egy ekkora babának kell, nem feltétlenül azt, amit te szeretnél. :)

Próbáld fürdés közben végigmasszírozni. Nem olyan, mint amúgy, de biztos ott jobban esik neki és nem is tud "megszökni". Én így szoktam most a 2 és fél hónaposommal is.

2011. ápr. 4. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, én olyan 10-12 hetesen kezdtem el masszírozni és rendszeresen, minden este a fürdés előtt.
2011. ápr. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!