Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babámnak hogy adjak...

8 hós babámnak hogy adjak naponta többször főzeléket?

Figyelt kérdés

Változtatnom kell az étkezésén, mert éjjel sokszor kel és szopik.

A védőnő és a doki tanácsára délelőtt gyümit kap, délben főzit, délután szopik, és este megint főzi, majd fürcsi után szopi.

De milyen főzit adjak neki este? Amit délben? Főzzek többet és a maradékot adjam este? És ha nem elég ami marad? Adhatok mást neki? Nem lesz sok, ha délben zöldborsót este meg mondjuk sütőtököt kap?

Ti hogy csináljátok?

Ma próbáltam a főzit keverni a maradék gyümivel ,az nem jött be neki...

2009. febr. 27. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy ekkora babának már napi 5x-i étkezésre van szüksége. Reggel szopi, tízóraira gyümi és vagy babajoghurt, ebédre főzelék, délután adhatnál neki tejpépet és este újra főzit és szopit. De ha éjszaka sokszor kel akkor adhatnál neki este Sinlac-ot. Nem tudom a dokitok miért nem írta fel ha egyszer már kevés vagy nem olyan nyomós az anyatejcsid. Üdv. 10 hós kislány anyukája

2009. febr. 27. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én tejpépet adok neki uzsira, a több kaja

az ami nálatok.

2009. febr. 27. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Tejterméket nem ehet, mert én allergiás vagyok, egy évig semmi ilyesmit nem kaphat.

Tejpépet nem adok neki, mert tápszer alapú, és miért adjak egy anyatejes, jól evő babának tápszert, főleg Sinlacot?

Van tejem, mindig tud szopni, ha akar, és eszik is rendesen.

A kérdés az volt, hogy a két főzi ugyanaz legyen -e? illetve baj-e, ha nem ugyanaz.

2009. febr. 28. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet u.az ebedre es vacsorara.mi is igy csinaljuk
2016. nov. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!