Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet már 10 napja...

Mitől lehet már 10 napja náthás a kisfiam?

Figyelt kérdés
Múlt hét ezelőtti pénteken írt ki az orvos Nasivin cseppeket, amelyeket az előírásnak megfelelően használtunk is 5 napig. Plusz tengeri sóoldat. Aztán tartottam két nap szünetet, a hétvégén ismét elklezdtem használni a Nasivint, de csak annyi változott, hogy még náthásabb lett. A múlt héten szinte semmi taknya nem volt, azaz nem jött ki semmi az orrszívóval. Ma éjjel nagyon nehezen kapott levegőt szopi közben. Reggel pedig rengeteg taknyot tudtam kiszívni, de még így is hallhatóan rengeteg van. Elektromos orrszívót használunk. 10 hónapos most. Ma is megyek a dokihoz este, de addig is szeretném a véleményeket elolvasni, addig is mit tudnék csinálni?
2011. ápr. 4. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk fogzás idején volt ez, két hétig nagyon náthás volt, én anyatejet cseppentettem az orrába,meg szívtam neki, amikor úgy láttam, hogy szükséges, aztán magától elmúlt. Nem fogzik a pici?
2011. ápr. 4. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
De jó, hogy érkezett válasz, én is úgy vártam, hogy írjon valaki. Hasonló cipőben járok, csak nem az én babám náthás, hanem az unokaöcsém. És ő éppen fogzik...:)
2011. ápr. 4. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:
De éppen fogzik, csak attól féltem, nehogy visszatérő legyen a náthája azért, mert vmit rosszul csinálok... Köszönöm a válaszokat, az anyatej-cseppentést mindenképp megpróbálom. Mivel tudom belecsepegtetni az orrába? Olyan rossz, mert ma mégsem fogad a doki, csak hnap délelőtt :-S
2011. ápr. 4. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, biztos nem lesz semmi baj...majd holnap mond valami okosat a doki:)Majd számolj be, hogy mi volt, mert az unokaöcsémnél is hasonló a helyzet, kíváncsi vagyok.

Előző válaszoló

2011. ápr. 4. 19:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi még egyszer! Nemsokára indulunk, de csak este tudok majd írni, remélem, tudok majd vmi hasznossal szolgálni :)
2011. ápr. 5. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Hajrá, drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly:)
2011. ápr. 5. 15:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rendes tőled! :P
2011. ápr. 5. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
:P
2011. ápr. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!