Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbízhatóak a babahordozók?

Megbízhatóak a babahordozók?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok,amit a hasra,vagy a hátra kell tenni.Állítólag sokkal nyugodtabbak ezek a babák...(?)
2009. febr. 27. 16:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
nekem nincsen gyerekem de sose raknék ilyet félek h leesne és a gyerek szemem elött legyen ne a hátam mögött
2009. febr. 27. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekünk van kengurunk és vázas háti hordozónk is. A kenguruból is az a jó, aminek masszív háttámlája van. Sajnos azt elég rövid ideig tudtam használni, mert mire belenőtt, a súlya is jelentős lett. De férfiak simán tudják használni. A háti hordozót majd csak 7-8 hónapos korában gondolom használni, ahhoz megvárom, h' ne csak üljön, hanem felüljön magától. Nagyon profi szerkezet, kiesni, kibújni nem tud, kb. a nyakamnál van a feje, nagyon jól tartja a testét. Már alig várom, mert a babakocsit szívből gyűlölöm.

Még egyszer elolvastam a kérdést: lehet, h' a hordozókendőre voltál kíváncsi? Arról egyébként nem tudok nyilatkozni. De tény, h' a kengurut jobban szereti a lányom, mint a babakocsit. Abban menetrendszerűen üvölt.

2009. febr. 27. 16:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Nem kell félni,hogy kiesik belőle a baba,úgy tervezték,hogy ilyen ne forduljon elő.Én mindenképp fogok venni,mert biztos,hogy jó lesz Neki is.

A második válaszolónak: Nem a kendőre gondoltam,hanem a rendes pántosra.A liliputi oldalon már ki is néztem egyet. :) Köszönöm a válaszokat.

2009. febr. 27. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem mei tai-om van, a liliputitól rendeltem. Imádom, csak ajánlani tudom! Mindig alszik benne, vagy csendesen nézelődik. Kényelmes, nagyszerűen tudunk így pl vásárolni, de amikor fájt a hasa, akkor is könnyen ringattam így el. Mi már így egyszer felmostuk a konyhát is (együtt)! Az is megoldható volt. :)

A vállpánt is nagyon kényelmes, jól van párnázva.

2009. febr. 28. 09:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen a Mei-Tai-t ajánlották nekem is,most barátkozok vele,vagyis még csak nézegetem...De ha ilyen jó véleménnyel vannak,akkor szerintem nem sokat fogok tétovázni.De ha megszokja a baba,attól ugye még fog aludni a kiságyában? :)
2009. febr. 28. 09:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Természetesen, hiszen nincs a mei tai-ban egész nap. Az én kislányom napközben a játszószőnyegben vagy a mi ágyunkon alszik, éjjel a sajátjában. Ha megyünk vhova, akkor babakocsiban vagy a hordozóban. Attól, h egyszer-egyszer a mei tai-ban ringatózik, nem fog hozzászokni, hiszen nem csak ott alszik majd.
2009. febr. 28. 10:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Megrendeltem a mei tait!Nagyon kíváncsi leszek!De biztos sokat fog segíteni,mert már nem tudom sokáig tartani a kisfiamat,olyan nehéz!Még nincs 3 hónapos,de már 6,5kg! Mi lesz később?!Óriásbébi. :))))
2009. febr. 28. 18:22
 8/11 anonim válasza:
1.válaszoló azért nem kell lepontozni.....az ember segíteni akar
2009. márc. 1. 09:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott le,én nem.Biztos azért,mert írtad,hogy kiesik belőle a baba....
2009. márc. 1. 17:21
 10/11 anonim válasza:
úgy érezném hogy kiesne,pfff lol
2009. márc. 4. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!