Hogy lehet egy üvöltő 6 hetes köldöksérves babát elaltatni?
Figyelt kérdés
Ilyenkor nem használ semmi, sem ének,sem ringatás, sem tea.2011. ápr. 3. 20:17
1/7 anonim válasza:
sehogy. sétálgatsz vele fél éjszaka.
2/7 anonim válasza:
Nyilván fáj a hasa, ha kitombolja magát úgyis elalszik, addig meg füldugó, most mit tudsz csinálni..
Fájdalomcsillapítót nem adhatsz neki ahhoz még kicsi..
3/7 a_maestro_főnök válasza:
oo szegény pici angyalbögyörő O.o
lesz ez még igy sem. én speziell amikor kicsi baba voltam, csak akkor voltam hajlandó enni, ha közbe járkált velem anyu. de nem laza sétát kell elképzelni. !! XDXD kemény gyerek voltam..
4/7 anonim válasza:
Nekem még az is bevált, hogy hajnalban beraktam a babakocsiba,és a nappaliban tologattam,illetve cicin általában megnyugodott, de ha kivettem a cicit a szájából akkor egyből sírt, ja és bal karomra fektettem hasra, és úgy járkáltam vele a lakásban. Nagyon kemény időszak volt, nálunk 9. hétig ez volt, de hamar hozzászoktam az éjszakázáshoz, utána pedig végigaludta az éjszakát. Ja és én Infacolt is adtam a babámnak, mert nagyon hasfájos volt. Kitartást, és gondolj arra, hogy nagyon rossz lehet neki, de Te vagy az az ember akinél ő biztonságban érezheti magát, és tudsz neki segíteni. 10 hónapos fiú anyukája
5/7 anonim válasza:
Nekem még a védőnő javasolta, hogy ha front van, ne a babát "okoljuk", hanem vegyünk be homeos nyugibogyot. :) Van hogy már csak az segít. Egyébként nem lehet, hogy éhes még, mert nálunk a 6. héten volt a növekedési ugrása és akkor még az óránkénti szopi is kevés lett volna. (ugyanez volt a 3. hónap és a 6. hónap táján.)
6/7 anonim válasza:
szia
nem ragasztották le a sérvét? Mi hetente járunk ragtapasz cserére, mert már diónyi méretű lett.
Az adamo hinta nekünk bevált, kaptunk egyet kölcsön, használtan nem olyan vészesen drága.
adamo.hu
7/7 Gyógya válasza:
Anyatejes,ha igen megpróbálhatod cicin el altatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!