Sport babakocsi kérdés?! Naptól való védelem?!
Sziasztok!
Kislányom 7 hónapos lesz mindjárt, és szeretnék neki venni egy sport babakocsit, mert a régivel elég nehéz már a közlekedés.
Kis is néztem magamnak egy nem túl drága kocsit, viszont azon gondolkoztam, hogy a sport babakocsiknak nem átfordítható a karjuk, és így hogyan tudom megvédeni őt a naptól?
Hiszen nem tudok mindig napnak háttal menni :-)
Szerintetek elég ha bekenem majd naptejjel, most hogy már azért fog pirítani a nap? (Persze nem a legnagyobb hőségbe fogom kivinni)
Vagy ti ezt hogy oldjátok meg?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Köszi.
Megkérdezhetem azt hol lehet venni, és hogyan lehet felhelyezni?
Szerintem minden bababoltban van.De én aukció oldalakon nézem,mert ott olcsóbb.(még az új is)A vázra lehet csatlakoztatni.Egy jó tanács,amit nekem is mondtak,hogy olyat kell nézni,aminek a szárán is van mozgatási lehetőség,mert úgy többfelé tudod irányítani.Bár ahogy nézem,az újabbak szinte mind ilyen.
Mi ilyet vettünk: [link]
Árnyékot tart csak egy kicsit macerás a felrakása.
Még annyi kérdésem lenne ezzel a naptetővel kapcsolatban, hogy ezt is hátra lehet hajtani a kupolával együtt, vagy menetközbe le-fel kell tenni ha szükség van rá?
A napernyőhöz meg az lenne a kérdésem, hogy nem piszkálják a babák? Hogy ők nem tudják "elállítani" elfordítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!