SOS A 3 napos láz hogy néz ki? Folyamatos láz? Magas? Mi lehet nálunk? Olvass el.
Este a semmiből 38.3-as láza lett és semmi nem vitte le!
Egész éjjel tartotta.
De olyan forró volt hogy elmondhatatlan.Most reggelre lement,de mintha megint kezdődne!
Nagyon kérlek segítsetek!
20hónapos baba
Nekünk is így kezdődött, és igen 3 napig tartott a komoly része amikor 39 fok fölött volt a láza. Nekünk sajna elég gyakran kellett hűtőfürdőt venni, a 3 nap alatt 5-6 alkalommal. Minden egyes fürdőzéskor együtt sírtam a gyerekkel és néztem ahogy vacog a kádban, de nem volt más lehetőség, muszáj volt. Én nem akartam korházba kerülni vele, pedig mikor 39,8 volt a láza megfordult a fejemben, hogy kihívom a mentőket, de a fürdő segített. Szinte alig evett egész nap, csak teázott 3 napon keresztül.
Ne aggódj túl kell esnetek rajta ha már benne vagytok.
A nurofent és a panadolt is lehet felválva adni 2 óránként ha már nagyon gáz a helyzet. De a legtutibb a hideg törölközőbe csavarás vagy a fürdő.
Jobbulást a gyerkőcnek.
Nálunk a 3ból 2 este is 40 folé ment. Telefont szabályosan magamra kotottem ugy féltem a lázgorcstol. 39 alatt gyakorlatilag a 3 nap alatt ha egyszer volt. Éjszakánként is 3 oránként hutofurdoztem. Borzalmas volt, szegény olyan fáradt volt, szinte aludt a hutofurdozés kozben. Aztán a 4-dik nap mintha kicserélték volna, a kedve nagyon jo volt, 37 alatt volt a hője, viszonyt ahogy a drága kinézett, huu, nem volt rajta egy piros potty nélkuli négyzetcentiméter. De kacagott vidám volt.
Ne aggodj tul lesztek rajta. Orulj addig is hogy ha megusszatok ilyen 38 -39 kozti lázzal. Jobbulást.
Hűtőfürdőzd!Nálunk is ezt kellett a múltkor.Még éjjel is volt, hogy 3x keltettem fürdeni, mert nem vitte le a kúp.
Amúgy a barátnőm lányának, és a babámnak utoljára ugyanígy hirtelen magas láza lett.Én azért elvittem dokihoz.Nagyon csúnya volt a torka.Sem köhögés, dem orrfolyás nem jelentkezett, csak a hirtelen magas láz.
Kétféle kúpot használj felváltva.Gondolom tudod milyen fajtákat érdemes váltogatni.
Szerintem ha tudod nézesd meg dokival!Tudom nehéz, de kitartás!
Húú,csajok!Kemény dolgokat írtatok!
Most reggel óta 37.5-nél feljebb nem ment,remélem este se megy feljebb,akkor talán megúsztuk!
Nem tudom mit csinálnék,ha olyan kemény lenne ahogy írtátok....
20 hónap alatt, 1*volt 2 napig beteg és ennyi.
Nekem ez a betegség dolog "imeretlen" és félek tőle!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Jó egészséget nektek!
Kislányomnak 3 napig 39 fok felé ment mindig a láza, és csak hűtőfürdővel lehetett levinni. Minden éjszaka kétszer csináltuk, egyik nap apukájával másik nap velem fürdött.
A 4. nap már semmi baja nem volt, ahogy jött a láz, úgy ment is. Nálunk a 3 nap alatt is jó kedvű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!