Volina folyamatos szedése mellett esett már valaki teherbe?
Figyelt kérdés
Már van egy 2 éves csemetém, de még nem szeretnénk kistesót.
Nem jött meg a megvonásos vérzésem (4.napja)
2010. dec. 4. 19:36
1/5 anonim válasza:
Ajjaj, ne ijesztgess, én is azt szedem... nekem eddig minden rendben volt.
Szerintem vegyél tesztet, és irány a doki. Akár ciszta is okozhatja a vérzés kimaradását.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja,jól be vagyok tojva :( holnap ha még mindig nem jön meg, veszek tesztet, megírom mi lett.Eddig nem volt vele gondom, ezért is ijedtem meg.
2010. dec. 4. 22:59
3/5 anonim válasza:
Egyébként én mindig pénteken kezdem el szedni, és hétfőn szokott megjönni, most először volt, hogy egy nappal később, kedden jött meg. Na majd írj mindenképpen, kíváncsi vagyok.
A dokim szerint ez nagyon biztonságos, modern tabi.
4/5 A kérdező kommentje:
Szió!
Na a teszt szerint nem vagyok terhes, de ennek ellenére nem jött még meg ma sem.Ha a 2-3 nap múlva még mindig semmi elmegyek a dokimhoz.
2010. dec. 5. 18:07
5/5 anonim válasza:
A teszt elvileg már ki kellett volna, hogy mutassa... na majd meglátjuk, írj, hogy mi volt a dokinál, vagy hogy megjött-e közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!