Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokat pukizik a babátok? És...

Sokat pukizik a babátok? És jó büdöseket?

Figyelt kérdés
6 hetes a babám és tápszeres.Meddig tart ez?Köszi
2009. febr. 27. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 5 hós, 2 hónapja tápis, azóta sokkal többet pukizik. Amióta meg bevezettük a gyümölcsöket, azóta meg egyre büdibbeket is, nem tom, mi lesz, ha majd húst is kap... :D
2009. febr. 27. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én babám 4,5 hós, 1 hónapos kora óta tápszeres. És még mindig olyanokat pukizik, hogy ki tudna vele kergetni a lakásból. :D
2009. febr. 27. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mi 7,5 hósak vagyunk. húsevők. A puki az még csak hagyján fiatalabb korban. Most, hogy már hozzátápláliunk a kaka is borzalma zagú...:)
2009. febr. 27. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szoptatok, de néha kap tápszert, és nemrég elkezdtük a gyümölcsöket is. A legbüdösebb számomra az anyatejes és a tápszeres puki volt, a gyümölcsöst észre sem venném, ha nem kísérné elképesztő hanghatás.
2009. febr. 27. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
HellÓ! Nekem 4 hós anyatejes a lánom és ISZoNYATOS büdöseket ereget! Igazi "kénköves"!!! :-)
2009. febr. 27. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!