1 éves babának beszélő porszívó ajándékba?
Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos és már most állandóan húzogatja a porszívót. Nagyon szeret porszívózni. Szerintetek hülyeség lenne ha egy éves szülinapjára egy beszélős porszívót vennénk? Tudna vele játszani vajon?...2011. ápr. 2. 19:10
1/4 anonim válasza:
Ha szereti a porszívót, akkor szerintem örülni fog neki.
2/4 anonim válasza:
Biztos nagyon orulne neki,de szerintem még korai az ilyen ajándék,de te tudod.az én anyósomék is szoktak venni a fiamnak olyan játékokat,amik még koraiak neki,mérges is vagyok.Mert pl.1 éves szulinapjára vettek neki elektromos motrot,amirol le sem ért a lába sot még félt is tole,be sem merte indítani.most 3 éves,és most kezd el vele játszani.és most mit veszek neki?vagy ha így folytatják 10 éves korára igazi aútót vesznek neki?mindennek megvan a maga ideje,semmit sem kell surgettetni,igaz o az elso unoka,és mindent megakarnak neki adni,de akkor is......
3/4 anonim válasza:
Szia!Fiam is porszivót kapott szülinapjára,bár én nem szippancs beszélő porszívot vettem neki hanem olyat ami ugy néz ki,mint a rendes porszivó.Elösször megijedt amikor bekapcsoltuk neki és zúgott,de másnap már elsem lehetett tőle venni:))))
4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy korai még neki de hát annyira szeret porszívózni. Meg az az igazság, hogy más nem is nagyon jut az eszembe. Mindene megvan már. Köszönöm a válaszokat! :)
2011. ápr. 2. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!