Mikor és milyen folyadékkal kínálhatom meg 6 hetes tápszeres babámat? Honnan tudhatom, hogy csak szomjas nem pedig éhes? Mást mond a védőnő, az orvos. Teljesen megkevernek.
Én két étkezés között szoktam megkínálni egy kis teával. Ha szomjas, elfogadja.
6 hetes korban Mecsek teát adhatsz neki v forralt, lehűtött vizet. Én alig vártam már, h ihassunk mást is, mert ezeket az én babám nem fogadta el.
Esetleg csinálhatsz neki gyümölcsteát úgy, h éppen csak megmártod a vízben a filtert.
Kamillát ne adj neki! (csak ha nem tud kakilni, mert gyógyszernek minősül)
Szia!
Én semmit nem adtam neki inni. Gyakorlatilag ahogy a hozzátáplálást elkezdtük 4 hónaposan, akkor kezdtem el plusz folyadékot adni (babavizet).
A teát nekem sokan ellenezték, hogy nem tesz jót, ha sokat isznak a gyerekek cumisüvegből. Akkor inkább víz.
Én még kipróbáltam a gyümölcsleveket is, de azt is inkább a cukortartalom miatt nem adom, elég a gyümölcs.
Így én megmaradtam a babavíznél.
A kisfiam 6 hónapos. Szép babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!