Napi hány órát tudtok aludni babátok mellett?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 08:19
11/13 anonim 

válasza:

9:08-kor válaszoló! Én is irigyellek :-), hiányolom az egyhuzamban több órás alvást!!!
De nem csak akkor leszel gondban, ha a foga jön, hanem ha annyi idős lesz, hogy már napi több óra foglalkozást, játékot, rohangálást igényel és mellette még az egyéb teendőidet is el kell végezned. Akkor lehet, hogy az éjszakába is belecsúszik a házimunka vagy a magaddal törődés :-)!
További szép napot!
12/13 anonim 

válasza:

Napközben én sem alszom,a kisfiam de. és du.is alszik 1.5-2órát+még a séta alatt is szunduzik:).Éjjel végig alszik,este 9-től reggel 8-ig,én 11körül fekszem le és ő ébreszt reggel:).6hónapos a babám,de már 9hetes kora óta alszik éjjel:).Én egy kipihent anyuka vagyok.
13/13 anonim 

válasza:

hát 2-5hónapig az én picim is átaludta az éjszakát.9-6ig.aztán jött a fogzás már 2hónapja max.2órákat alszok egyben éjjel
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!