A Milupa Milumil 3-as gyümölcsös tápszer melyik Avent cumiból jön ki probléma nélkül?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 08:07
1/3 anonim válasza:
Na ezzel mi is szórakoztunk,mert a variálhatósból meg ömlött a másikból meg nem jött ki,szerencsére volt egy mammos üveg cumival és a párom alkalmazta a régi szokást és kilyukasztotta akkorára,hogy gond nálkül tudja enni.De biztos van olyan aventos cumi,csak nekünk ez volt a leggyorsabb megoldás.
2/3 anonim válasza:
Ezekhez főzelékes kell. Az Aventnak nem tudom van-e, de a főzelékes cumik olyanok, hogy nem lyuk van rajtuk, hanem egy X alakú bemetszés. Ezt te is meg tudod csinálni egy pengével otthon.
3/3 anonim válasza:
Én a 3-as adtam neki,de csak 2 napig,mert a benne lévő narancspor olyan gy.savat csinált neki,hogy evést után mindíg kihányta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!