Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az anyatejes babák jobban...

Az anyatejes babák jobban védekeznek a betegségek ellen?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Az én babám sajnos születése óta tápszeres. Nagyon kevés tejem volt, kb. 3 hétig tudtam szopiztatni , de mindig pótolni kellett.(40%-60% a tápszer javára), majd a 4. héttől kizárólag tápszeres. Azt nem tudom, hogy a Milupa tápszertől e ( immunofortis)de szerencsére még nem volt beteg!A bnőm babája kizárólag anyatejes és 6 hónap alatt már többször beteg volt..

De az biztos, hogy ha van lehetőség az anyatejnél nincs jobb, az anya-gyermek kapcsolat szempontjából pedig biztosan nincs! Bár én is törekszem az etetésnél arra, hogy minnél többet "érintkezünk", az elején pl. meztelen felsőtesttel vettem magamhoz. Ma már 4 hónapos és hiszem, nem szenvedett hiányt semmiben a tápszeres táplálástól.

2009. febr. 27. 08:15
 12/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem! Én ezt tapasztalatból mondom. 3 gyermekem van. A két nagyobbik 1 éves koráig szopizott. A kicsi most 7,5 hónapos még mindig szopizik.( 6 hónapos korukig csak anyatejet kaptak)

Szinte állandóan betegek télen. A nagyobbik 5 hónaposan tüdőgyulladással feküdt kórházban,állandó felső léguti betegségei voltak(picinek),vannak. A kisebbik fiut épp,hogy hazahoztuk a kórházból már mág volt fázva 3 hétig antibiotikumot injekciót kapott.De ő is rengeteget volt beteg. A kicsi lány február eleje óta beteg. Tüdőgyulladással volt kórházban és most is hörghurutja van,alig akar meggyógyulni.Az egyik orvos mondta,hogy antireklám vagyunk.Viszont a szomszéd kisfiú tápszeres a kezdetektől 1 éves mult és 1szer volt egy kicsit náthás. A környezetemben az anyatejes babák többsége inkább betegesebb.

2009. febr. 27. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!