Úgy furdal a lelkiismeret! Nálatok is elő szokott fordulni?
Egy éves a Picurom, és a hozzátáplálás elkezdésével bőszen főzőcskéztem, ő meg bőszen kiköpte, így üveges bébikajákat kapott, de kb. csak vagy 6 félét fogad el, és ebből igazából mind gyümölcsös, gyümölcsös-húsos. Mostanában a mi kajánkból szoktam neki adni, de mindent kiken, pár falat után mindent kiköp. Egy hete csak neki pacsmagolok, és szinte egész áldott nap csak etetem, mert mennyiséget nem tudok belediktálni.
Nyűgös folyton, és szerintem nagy mértékben azért mert folyton éhes. Most reggel MÁSFÉL ÓRÁN ÁT ETETTEM, 3 féle variációjú kajával......rohan az egész konyha.
Elszakadt a cérna, és......... két nagyot odasóztam a kis kézfejére. Most itt bőgök, hogy milyen vagyok.
Elegem van...........rosszat csinálok, ha visszatérek a bébikajára? Mit csináljak, vagy mit csinálok rosszul?
Nektek is ilyen nehéz volt az eleje?
Tényleg mindent megpróbáltam.
-főzelékek emberi módon elkészítve
-párolt zöldségek szájba dugdosása játék közben
-sült husi, darabokban vagy leturmixolva
-levesek darabosan vagy leturmixolva
-csirkemáj, sertésmáj utána ebből májkrém készítése
...........és semmi.......pár falat után mindent, és minden varriációját kiköpi.
Egyszerűen semmi vitamint és hasznos dolgot nem eszik.
Szerencsére ez az egyoldalú evés a kilóin nem látszódik. 10 kiló, de akkor is.........mi lesz így?
Amit megeszik, az csak a sütőtök és a tejföl, trapista sajt, na meg egy pár féle gyümölcs..........ezeket meg nem eheti mindig.
El vagyok keseredve........nagyon. Még 5 évesen is csak bébiételt fog enni?
Köszönöm ha végigolvastatok, és ha tudtok pár hasznos tanácsot, nagyon szívesen venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!