Mi tegyek? Nagyon aggódom a a széklete miatt.9 hós SÜRGÖS
ked este ota adom neki a gyogyszereket:kiszáradásra és hasmenésre.vizsgálati eredményre várok de egyszre csunyább a kakija.narancssárgás már a vértöl és sok a hajszál vér benne.visszavigyem?várjak még egy napot?nincs láz jo kedvü.
glutén és laktoz mentes tápot és tejet kap müzlivel ami szintén glutén mentes.mást nem fogad el.abbol is a fele adoagot mint eddig.
Szerintem vidd vissza, inkább potyára menjetek a dokihoz, mint nagy baj legyen.
A piciknél egy fél nap döntő lehet kiszáradásnál, hasmenésnél.
Szorítok, hogy hamar meggyógyuljon!
először is köszönöm a válaszokat.sajnos vagy szerencsére korház lett belőle.elvittem orvos helyett sürgösségire.
gyomol és bélhurut.ez lett a vége.iszonyatosan pipa vagyok a 2 orvosra.az egész világon ez a betegség megy még itt is ahol élünk és ezek..ááá
infuziozták egész éjjel tegnap.reggel gyümölcslé és gyümpüré.nagyon nem tetszett neki de belenyomtam.mondták hogy muszáj.várták a székletét de nem jött.csak miután eljöttünk. :)
volt benne nagyon halvány vérfolt de szerintem elmulik ha megkapja a regenerálo gyogyszert gyomorra.
nagyon köszönöm a jo tanácsokat.
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!