Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes körforgót venni?...

Érdemes körforgót venni? Plafonra vetítős, dzsungel zenélős, távirányítós. Fisher Price

Figyelt kérdés

Most 7 hetes a kisfiam és sokszor sír éjjel. Arra gondoltam, hogy hátha segítene a figyelmét lekötni vele, megnyugtatná, esetleg fejlesztené.

Valakinek bevált?

Megéri megvenni? (15.000 Ft)

Jelenleg egy mechanikus van, amit 2 perc után megun.

2009. febr. 26. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Ha azt megunja nem biztos... de én inkább használtan vennék ilyet. ( vatera tesz vesz ) És éjjel semmi esetre sem használnám. Mert ezzel megzavarod. Azt kell benne megerősíteni hogy az éjszaka az alvás ideje nem a játéké.

Próbáld meg azt hogy bemész hozzá de nem veszed ki az ágyból ha van cumija add neki oda és simogasd meg a hátát beszélj hozzá mondd hogy most aludjon stb...

legyél türelemmel és kitartó..

2009. febr. 26. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

A kiságy fölé aggatott bármilyen tárgy neggátolja a chí áramlását a szobában, én nem tettem oda semmit.

ha sír vedd ki és öleld szeresd, ha szoptatsz adj neki cicit, ha nem bújjatok össze. Nemrég még a pocakodban volt, persze, hogy sír egyedül a kiságyban. Ha nem éhes és nem fáj semmije, pelenka tiszta ezt arra az esetre írtam.

Sok sikert, hidd el megéri!

2009. febr. 26. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes, de éjjel semmiképp nem használnám. Mi sem tettük. Biztos nem azért sír mert unatkozik, ne emiatt vegyetek körförgót. Mi azért vettük, hogy délután - mikor már nehezebb velük - akkor betettem az ágyikójába és bekapcsoltam neki. Mi olyat vettünk, ami forog és zenél (Tiny Love), de nem vetít semmit sehova és nem távirányítós. 8 hós lesz kisfiam és reggel még mindig föléhúzom :) bár már nem forgatom neki és hát el is éri :) de még jókat mókázik vele pár percig. :)
2009. febr. 26. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem het hetesen meg nem nagyon lát el a plafonig, de lehet, hogy tevedek.

inkabb tegyel be valami nyugis babazenet (ezek az elektromos zeneknek nincs olyan jo hangjuk, mint egy mp3 lejatszonak), meg az ejjelifeny legyen kellemes, meleg, megnyugtató színű

2009. febr. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!