Érdemes körforgót venni? Plafonra vetítős, dzsungel zenélős, távirányítós. Fisher Price
Most 7 hetes a kisfiam és sokszor sír éjjel. Arra gondoltam, hogy hátha segítene a figyelmét lekötni vele, megnyugtatná, esetleg fejlesztené.
Valakinek bevált?
Megéri megvenni? (15.000 Ft)
Jelenleg egy mechanikus van, amit 2 perc után megun.
Ha azt megunja nem biztos... de én inkább használtan vennék ilyet. ( vatera tesz vesz ) És éjjel semmi esetre sem használnám. Mert ezzel megzavarod. Azt kell benne megerősíteni hogy az éjszaka az alvás ideje nem a játéké.
Próbáld meg azt hogy bemész hozzá de nem veszed ki az ágyból ha van cumija add neki oda és simogasd meg a hátát beszélj hozzá mondd hogy most aludjon stb...
legyél türelemmel és kitartó..
A kiságy fölé aggatott bármilyen tárgy neggátolja a chí áramlását a szobában, én nem tettem oda semmit.
ha sír vedd ki és öleld szeresd, ha szoptatsz adj neki cicit, ha nem bújjatok össze. Nemrég még a pocakodban volt, persze, hogy sír egyedül a kiságyban. Ha nem éhes és nem fáj semmije, pelenka tiszta ezt arra az esetre írtam.
Sok sikert, hidd el megéri!
szerintem het hetesen meg nem nagyon lát el a plafonig, de lehet, hogy tevedek.
inkabb tegyel be valami nyugis babazenet (ezek az elektromos zeneknek nincs olyan jo hangjuk, mint egy mp3 lejatszonak), meg az ejjelifeny legyen kellemes, meleg, megnyugtató színű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!