Honnan tudnám letölteni a Dzsungel könyve musical albumát? Ebből szoktam énekelni Babucinak. Vagy ha valakinek meg van nem küldené el nekem e-mailen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 10:26
1/9 anonim válasza:
Nekem meg van, de azt emilben szerintem nem lehet átküldeni. Ahhoz túl nagy!
De gúglin biztos találsz olyan oldalt,ahol le lehet tölteni!
2/9 A kérdező kommentje:
Keresgéltem, de eddig semmi hasznosat nem találtam :(
2011. jún. 8. 10:33
3/9 anonim válasza:
Nemrég töltöttem le:-)))
108MB, ne tudom, ez szerintem nem megy át
torrent oldalról szedtem le
mammutmail-re megpróbálom felrakni, ha írsz privit, akkor le tudod szedni
4/9 anonim válasza:
Nekem a férjem vadászta valahol. Pedig az is letöltött, mert még 7 musical zenéjével együtt kaptam meg egy dvd-n! Megkérdezem,hogy honnan szedte le, bár nem most volt, nem biztos,hogy emlékszik rá!
5/9 anonim válasza:
Nekem is megvan, feltöltöm valahová és beteszem ide a linket, nézz majd vissza. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Jaj.... Hálám örökké üldözni fog, ha megteszed és sikerül leszedni! Köszönöm! :)
2011. jún. 8. 10:57
7/9 anonim válasza:
10:36
kell vagy nem??
Már 5 számot felraktam, csak az email címed kellene, ha kell
8/9 anonim válasza:
10:39-es vagyok, feltöltöttem, bocs, hogy csak most, de gyerekeznem kellett. :)
Innen le tudod szedni, a könnyebb letöltés érdekében becsomagolva tettem fel (zip), ha nem tudod megnyitni, szólj! :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/9 A kérdező kommentje:
Elkezdtem tölteni!!! Köszönöm szépen! Istenkirály vagy! :)
2011. jún. 8. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!