Mit tennétek? Kisfiam 1 éves, de én már nagyon szeretnék neki kistesót. Csak az a baj, hogy 2 szobás házunk van és ha lány lenne nem lenne külön szobája. Számoltam mire megszületne addigra letelne az egyik hitelünk is/20 ezer havonta/.
Szia!
9 éves a fiam , 7 éves a lányom és pici koruktól kezdve egy szobába vannak. Először azért , mert nem volt lehetőség a külön szobára . Most , hogy van két gyerekszoba , pedig nem akarnak külön lenni , összenőttek , mintha ikrek lennének. Nem is erőltetem , majd ha úgy gondolják akkor külön szobába költöznek ,akkor költözzenek , ha így akarnak maradni , akkor maradjanak.
Kedves utolsó! Én nem pontoztalak le, de akárhogy is nézem a 44%-al eddig sem adhattál túl hasznos válaszokat, valószínű nem vagy túl szimpi az olvasóknak ill. a válaszaid. Ezen kéne elgondolkodni, mert a többség úgy látszik más véleményen van... Amúgy ,meg szerintem messze van még a nyomortól az, akinek 2 gyermeke egy szobában fog felnőni. Később még változhat a dolog.
Kedves kérdező! Ez ne tartson vissza, remélem a sok válasz megerősít abban , hogy merd bevállalni! Minden jót és sok sikert!
férjem lakott az öccsével egy szobában(igaz ők ugye egyneműek), mindketten azt mondják szerették :)
akkor volt gond mikor én beléptem az életükben és néha náluk aludtam akkor szegény sógornak a nappaliban szivacson kellett aludni.
szerintem egy 2 szobás lakás tökéletesen megfelel egy négytagú családnak.
ha meg olyan, kis praktikával a szobából is lehet 2 hálót varázsolni, pl. függönnyel, hungarocellel, stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!