Hogy tudtátok elviselni, hogy magatokra maradtatok a kisbabátokkal, és egyedül (A párotok nélkül) kell felnevelnetek?
Szia
Nekem is válságban a kapcsolatom és 5 hetes a kislányunk.
Én is sokat idegeskedek, sajna észrevettem h kevesebb is lett a tejem.
Meg kellene nyugodnunk a babó az első
Kitartás
Amúgy hogy volt szíve otthagyni titeket?Mennyi idős a babód?
Az enyém 5 hetes
Nagyon nehéz erre válaszolni, mert nem vagyok a te helyzetedben, de csak azt tudom mondani, hogy gondolj arra, hogy a kisbabád milyen fontos neked és milyen jövőt szeretnél neki.
Nem tudom a körülményeket, hogy miért hagyott el a párod, de valószínűleg nem való sem apának, sem társnak, ha képes egy kicsi babát az anyukájával magára hagyni.
Nem érdemel részedről szerelmet, szeretetet egy ilyen ember!
Valószínűleg az idő és a kisbabáddal töltött örömteli percek fognak majd túljuttatni téged ezen a nehéz helyzeten. Próbálj meg erős lenni és kitartó, mindig a gyermeked érdekét tartsd szem előtt.
Első vagyok
Sajnos valóban nem így kellett volna reagálnia, főleg nem elmennie.
De nem lehet h jót tenne ha külön élnétek?
Szerintem nem tesz jót egyik szülőnél se lakni. Neked segítség lehet de neki sokkal jobban alkalmazkodnia kell(et).
De ne is ezzel foglalkozz
Hidd el minden rosszkedvedet enyhíti ha a babádra nézel és Ő boldog, kiegyensúlyozott
Boldog csak úgy lehet ha rajtad is azt látja.
Járj többet társaságba a babáddal....hátha jót tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!