Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megszoptatod babádat az...

Megszoptatod babádat az utcán, játszótéren vagy bárhol ahová hosszabb időre mentek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Míg szopott addig igen, megszoptattam, ha úgy hozta a körülmény. Kerestem egy eldugottabb helyet, ahol minket sem zavarnak és mi sem zavarunk mást, és megettem a gyerekem. Persze próbáltam úgy alakítani a programot, hogy ilyenre ne kerüljön sor, de azért előfordult. Én úgy voltam vele, hogy ő fontosabb mint a környezet.
2011. márc. 31. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam/csináltam, mint az első hozzászóló
2011. márc. 31. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mint az első. Nyugodt sarokban, elfordulva vagy textilpelussal letakarva természetesen megszoptattam.
2011. márc. 31. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ugyanúgy, ahogy az első írta. Nem a legforgalmasabb helyre ültem, hanem elvonlva, diszkréten megszoptattam. Ha arra isment valaki, szerintem észre se vette mi történik... Lehetetlen mindig úgy elindulni, hogy véletlenül ne esssen bele az időbe akár 1-2 szoptatás is... Főleg, hogy vidékiek vagyunk, de elég sokat utazunk..
2011. márc. 31. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tegnap szopiztattam meg először a kisfiam "nyilvános" helyen.Orvoshoz vittük és amikor végeztünk,beültem vele a kocsi hátsó ülésére és megetettem.Forgalmas helyen voltunk,de senki nem figyelt fel ránk.Én úgy gondolom egyre elfogadottabb hazánkban ez a dolog és ha az ember diszkréten csinálja észre sem veszik.
2011. márc. 31. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Mindenféleképp. Belegondologok h milyen rossz lehet neki h jelez h Ő éhes és az anyukája nem ad neki enni..

Próbálom diszkréten csinálni ne zavarjak mást és fordítva is. Eddig egyszer kerűlt rá sor villamoson,nem volt tömve, fel sem tünt sztem senkinek!

Valamint ha mégis látna vki (letakarva pelussal) Akkor sem lenne baj hiszen anyák vagyunk nem a Női mellet látnák, hanem a táplálék forrását a gyermeknek.

2011. márc. 31. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
próbáltam volna nem meg szoptatni, garantált üvöltés hazáig!
2011. márc. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!