Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dévény tornára megyünk,...

Dévény tornára megyünk, holnap lesz az első "igazi" alkalom, h kezelésbe veszik 3 hónapos kicsimet?

Figyelt kérdés

Azoktól kérdem aki vitte már a babáját ilyenre!

le vannak tapadva az izmok nagyon sok helyen, a torna után milyen lesz a baba, elfelejti vagy egész nap nyűgös lesz, mégis mire számíthatok??

2011. márc. 31. 09:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

szia

voltunk tornázni, hát mit mondjak,nem volt annyira rossz mint amire számítottam.Az egész alatt nyöszörgött a baba, de úgy igazán sírni csak a nyakánál kezdett,az talán a legérzékenyebb neki.De már most én úgy látom, h forgatja a fejét,eddig nem nézte a baloldali játékokat, de most odateszi a kis fejét:)...hát remélem, h a továbbiak sem lesznek nagyon fájdalmasak a kezelések.

Nekünk azt mondták, h nehéz bejutni oda a Moszkva térre,sokat kell várni mire lesz hely,nem akartam sokat kivárni.Végül mi az idő miatt is döntöttünk ennél a helynél, h mihamarabb elkezdhessük!Mondjuk így minden támogatás nélkül 4500ft/50perc, de azt mondom, ha használ akkor minden pénzt megér csak jó legyen a babának.

Nektek mennyit kell ott így fizetni, h van rá tb támogatás?

2011. ápr. 1. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök, hogy viszonylag jól viselte a pici a tornát, és már van is változás!

Igen, tényleg sokat kell várni az Alapítványhoz, 2 hónap, mire megvizsgálják, de utána rögtön kezdik a kezeléseket, így mi is időben elkezdtük, mert elég korán láttuk, hogy gond van.

3000 Ft az 1 órás kezelés, hetente egyszer járunk.

Jól tetted, hogy nem akartál várni, így hamarabb fejlődik!

Minden jót nektek!

2011. ápr. 1. 20:05
 13/14 A kérdező kommentje:

szia

én is viszont kívánok nektek minden jót és jó tornászást!!

szia

2011. ápr. 3. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Megkèrdezhetem mennyibe kerül mert lehet nekünk is kell járni ès kissè össze kell szedni a pènzt rámert azt hallottam nem kevès! Üdv egy 3 hós baba anyukája nekünk nagyon elenyèsző a baj de neurológusnak meg kell mutatnom köszönöm szèpen előre is
2015. jan. 7. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!