Dévény tornára megyünk, holnap lesz az első "igazi" alkalom, h kezelésbe veszik 3 hónapos kicsimet?
Azoktól kérdem aki vitte már a babáját ilyenre!
le vannak tapadva az izmok nagyon sok helyen, a torna után milyen lesz a baba, elfelejti vagy egész nap nyűgös lesz, mégis mire számíthatok??
szia
voltunk tornázni, hát mit mondjak,nem volt annyira rossz mint amire számítottam.Az egész alatt nyöszörgött a baba, de úgy igazán sírni csak a nyakánál kezdett,az talán a legérzékenyebb neki.De már most én úgy látom, h forgatja a fejét,eddig nem nézte a baloldali játékokat, de most odateszi a kis fejét:)...hát remélem, h a továbbiak sem lesznek nagyon fájdalmasak a kezelések.
Nekünk azt mondták, h nehéz bejutni oda a Moszkva térre,sokat kell várni mire lesz hely,nem akartam sokat kivárni.Végül mi az idő miatt is döntöttünk ennél a helynél, h mihamarabb elkezdhessük!Mondjuk így minden támogatás nélkül 4500ft/50perc, de azt mondom, ha használ akkor minden pénzt megér csak jó legyen a babának.
Nektek mennyit kell ott így fizetni, h van rá tb támogatás?
Szia! Örülök, hogy viszonylag jól viselte a pici a tornát, és már van is változás!
Igen, tényleg sokat kell várni az Alapítványhoz, 2 hónap, mire megvizsgálják, de utána rögtön kezdik a kezeléseket, így mi is időben elkezdtük, mert elég korán láttuk, hogy gond van.
3000 Ft az 1 órás kezelés, hetente egyszer járunk.
Jól tetted, hogy nem akartál várni, így hamarabb fejlődik!
Minden jót nektek!
szia
én is viszont kívánok nektek minden jót és jó tornászást!!
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!