Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért írnak fel 1éves korig...

Miért írnak fel 1éves korig HA-s tápszert? Emellett kipróbálhatjuk a simát v a tejpépet? 9 hónapos a kisfiam. Ha tejallergiás lenne, az az első alkalom után kijön? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Bocs hogy nem a kérdesedre válaszolok...de ezt én sem értem...

1éves kora után nem baj ha majd nem HA tápszert kap??? vagy addigra növi ki a tejallergiát?Ez az egész csak egy nagy lehúzás:(:(

Régen se volt HA tápszer...mégis felnőttünk nélküle

2010. aug. 5. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztonsági okokból írja az orvos nekünk is, annak ellenére, hogy nincs allergia a családban. Ettől függetlenül hónapok óta adok neki tejpépet is, mert azt imádja, és igazából sokkal több tejpépet eszik mint tápszert. Tejpéptől lehetne allergiás. Én kipróbáltam a sima tápszert is, de aztán automatikusan HA-t írt a doki, így inkább ezt adom. Gondolom, így kisebb a kockázat... Ha jól tudom, az allergia súlyosságától függ, hogy azonnal kijön-e, vagy akár hónapok múlva.
2010. aug. 5. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

6 hónapos kortól csak a HA-s tápszer írható fel, a sima nem. Ezért írja fel a doki, ráadásul azt mondja a legtöbb, hogy jobb félni, mint megijedni, és megelőzés céljából inkább egye a baba a HA-sat.

Gondolom adtál már neki egyéb tejterméket, pl. túrót, joghurtot, sajtot. Ha a tejfehérjére allergiás lenne, azoktól már kijött volna.

2010. aug. 5. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem 1, hanem 3 éves korig irhatja fel a doki a HA-s tápszert, ezt üzenem az első hozzázólónak is...

És azért irja fel többek közt, mert igy NEKED sokkal olcsóbb, ugyanis másikat már nem irhat fel neked, tehát ha akarsz, vehetsz magadnak (3-szoros áron) a boltban. Senki se akadályoz meg benne.

2010. aug. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!