Milyen hordozót vegyek 6hetes babámnak?
Én 0-18-asat keresnék, ami tulajdonképpen gyerekülés is. Azt biztosan sokáig tudjátok használni. Menetiránynak háttal és szembe is beköthető, tehát mikor már stabilan ül a gyerkőc, akkor gyerekülésként használhatod.
Vagy: veszel egy 0-13-as bébihordót (körül kell nézni, hogy nagyobb fajtát vegyetek, nehogy túl hamar kinője), és amikor már stabilan ül a gyerkőc, akkor vesztek 9-25-ös ülést, amit szintén több éves koráig lehet majd használni, és elképzelhető, hogy utána már elég lesz csak egy ülésmagasító.
autósülés+hordozóra gondolsz?
vagy pl.hordozókendőre?
autósülésből én ezt venném, ha újra pici babánk lenne:
nekem kendőm van, és nagyon szeretjük.
ha sűrűn fogod használni, akkor érdemes egy jobb minőségre beruházni (pl.Lana).
nagyon szereti a babám is és én is. még apa is szívesen viszi benne a babust!
Van olyan kenguru amit már most is tudnék használni?
Nem,nem használnám olyan sűrűn,most még inkább itthon,hogy megnyugodjon a közelemben,meg néha ha vásárolni megyek.Csak annyi féle van.Nem költenék rá túl sokat,mert olvastam,hogy babafüggő és van,hogy nem jön be neki egyik se.
Hordozókendőből a szövött pamutot ajánlanám, az sokáig kitart.
Kengurunk is van, Chipolino márkájú, fekve is lehet benne hordozni, így 4 hetes kortól ajánlott. 6000 forintért vettem.
köszönöm,örülnék neki:)
egyébként tényleg otthon is hasznos ez a kendő?van itt valaki aki otthon is használja,és úgy tesz-vesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!