Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit mondanál a gyerekorvosnak,...

Mit mondanál a gyerekorvosnak, ha már elszállt az első dühöd?

Figyelt kérdés

A környéken egyetlen gyerekorvos van, és mivel nem szoktak a gyerekeim betegeskedni, hozzá jártunk. A legkisebbnek lassú volt a mozgásfejlődése, azt mondta, belefér. Éreztem, hogy gond van, be is bizonyosodott, 1/2 év gyógytorna árán jött rendbe, mert merevek voltak az izmai.

Csakhogy nagyon lassan hízott és a széklete is lazább volt a kelleténél. Megint jött a nincs semmi baj. Hát most, hogy privát elvittem szakemberhez, kiderült, hogy felszívódási zavara és ételallergiája van.

Oké, nem hordom oda többet. De valamit csak kellene mondanom, hogy mások ne járjanak így!

2011. márc. 30. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit lehetne mondani az ilyen orvosnak... Hogy sz..rt sem érsz, mint szakember?! Sajnos, ettől ő még ott marad, ahol eddig volt. Biztos, hogy más anyukáknak is vannak rossz tapasztalatai vele...

Egyébként teljesen megértelek, nálunk 2 gyerekorvos van, és a két rossz közül a kisebbiket választottuk. Olyan sztorikat meséltek az anyukák, hogy csak kapartam az állam a földről... Sajnos, tényleg nem tudsz mást csinálni, nem viszed oda a gyereket. Mi is megbeszéltük a férjemmel, egy hiba az orvos részéről és többet nem megyünk hozzá.

Remélhetőleg ősztől az egyik nyugdíjba vonul és kapunk végre egy normális gyerekorvost.

2011. márc. 30. 07:42
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Minél több anyukának mond el,hogy jártál.Ök majd tovább adják más anyukáknak.....
2011. márc. 30. 07:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én picimet épp most vizsgálják ki, hogy miért hízik ilyen keveseket.A gyerekorvos elküldött minket gastroenterológushoz, aki azt mondta, hogy sajnos a kevés hízás hátráltathatja a mozgásban, mert nincs hozzá meg az ereje.Főleg akkor , ha felszívódási zavar, vagy ételallergia okozza.Végülis logikus..De nekem ezt elmondták.Egész egyszerűen csinálná a babád ezeket, csak hiányzik az energia hozzá.Én megkérdezném tőle, hogy hogyan lehet innen kijelentkezni.És ha megkérdezné, miért, szépen higgadtan elmondanám.Az nagyon jó, hogy nem paráztatja az anyukákat, de ha tényleg gond van, azt ne bagatellizálja már el!Még jó, hogy kiderült..
2011. márc. 30. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok orvos (gyermekorvos) nem ért már a szakmájához, nyugodtan visszaadhatná a praxisát és a diplomáját is. Az orvosi egyetem elvégzése után szinte csak a pénzre hajtanak, tisztelet a kivételnek.
2011. márc. 30. 08:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát a miénk még a pénzre sem hajt. Nincs magánpraxisa, egyszerűen körzeti gyerekorvos. Vele inkább az a baj, hogy elbagatelizálja a dolgokat. Az a szlogenje, hogy nincs annak a gyereknek semmi baja.

Amúgy nálunk a mozgásdolog független volt a felszívódási zavartól, mert izommerevség okozta. Ezt a gasztroenterológus mondta.

2011. márc. 30. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
bocsi az offért,de a felszívódási zavart hogyan mutatták ki?
2011. márc. 30. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Székletmintát kellett vinni a gasztroenterológushoz, laborba küldte és ott mutatták ki.
2011. márc. 30. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!