Mennyit foglalkozott/foglalkozik az apuka a fél éves kislánnyal?
Mit szoktak csinálni?
Mennyi ideig naponta?
Apuka hogy dolgozik?
Bocsánat a furcsa kérdésért!
Semennyit. Fél éves koráig oda sem tudtam adni neki, hogy fogja meg 5 percre, nem tudott mit kezdeni vele.
Most 10 hónapos lesz a gyerek (mondjuk fiú, de ebben a korban tök mindegy), lassan már rábízhatom fél órákra, de életében nem fürdette és nem pelenkázta még... Akkor sem játszanak, csak mondjuk nézi a gyerek, ahogy Apa dolgozik, vagy kézbe veszi és sétálnak a kertben, megnézik a nyuszikat, stb.
Az én férjem este 8-tól reggel 7-ig dolgozik, állandó éjszakás. Már újszülött korától imádja és rengeteget foglalkozik vele. Pelenkázza, fürdeti, eteti, játszik vele, sétálni viszi, stb..szóval mindent csinál abban az 1-2 órában amíg itthon van. Hétvégén meg egész nap mindkettönkkel foglalkozik. Nagyon jó apa és nagyon jó férj, sokat puszilgatja, ölelgeti, fotózza, videózza...áhh sosem gondoltam volna...7 hónapos lesz a lányunk 6.-án.
23/N
Sziasztok,
Hat akkor en is a szerencsesek koze tartozom, mert az en ferjem is mindent megcsinal, ha kell. Bar sokat dolgozik itthonrol, kozben nem zavarom semmivel, amint leteszi a munkat, egyutt jatszunk. Pelust cserel, etet...elkuld vasarolni, futni, kozmetikushoz, h en is kikapcsolodjak.
A munkamegosztas hasonlo, o sokat segit nekem, de en is hagyom, h a regi hobbijait uzhesse, eljar este teniszezni, vagy esetenkent kartyazni a haverokkal. Olyankor reggeltol estig en vagyok, en furdetek, en fektetek.
Az ejjeli muszakot atvette, h leszokjon a baby a cicirol.
Szerencses vagyok, es ezzel tusztaban is vagyok. En is mindent megteszek oerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!