Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit foglalkozott/foglalkoz...

Mennyit foglalkozott/foglalkozik az apuka a fél éves kislánnyal?

Figyelt kérdés

Mit szoktak csinálni?

Mennyi ideig naponta?

Apuka hogy dolgozik?

Bocsánat a furcsa kérdésért!

2011. márc. 29. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Semennyit. Fél éves koráig oda sem tudtam adni neki, hogy fogja meg 5 percre, nem tudott mit kezdeni vele.

Most 10 hónapos lesz a gyerek (mondjuk fiú, de ebben a korban tök mindegy), lassan már rábízhatom fél órákra, de életében nem fürdette és nem pelenkázta még... Akkor sem játszanak, csak mondjuk nézi a gyerek, ahogy Apa dolgozik, vagy kézbe veszi és sétálnak a kertben, megnézik a nyuszikat, stb.

2011. márc. 31. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Fél éves a pici lányunk, első baba.Férjem reggel 6-kor indul, de soha nem megy el úgy, hogy meg ne ölelgesse, puszilgassa.Általában ilyenkor már a baba is ébren van.Ha rávigyorog egyet, ő már örömmel megy.Délután fél 5-5 körül ér haza, és olyankor én pihenek egy picit.El szoktam menni vásárolni, vagy itthon végzem a dolgom. Tornáztatja, röpteti, bohóckodik vele, megnevetteti.A hangos kacajt az esetek 99 %-ban apa csalja elő a lányból.Ha vásárolni megyek, mindent megcsinál, a pelenkázástól kezdve az etetésig, néha kicsit bénán, de nagyon édesen.:)) Párszor már jöttem arra haza, hogy a lányom a szobájában ordít, amire csak az a válasz, hogy neki nincs türelme, ha sír, és hogy ne szokja meg, hogy minden nyekkenésre ott vagyunk.De jó apa nagyon, minden apró hibáját leszámítva.Este mindig együtt fürdetünk, születése óta.Talán kétszer fürdettem egyedül, mert túlórázott szegény, és este 8-ra ért haza.Hétvégén amikor én takarítok ő babázik, viszont megfőzi az ebédet utána.De az is igaz, hogy sokszor van, hogy átpasszolja nekem a dolgokat, egyszerű lustaságból.
2011. márc. 31. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
náluk igaz már nagy 1 éves elmúlt de születéstől kezdve rengeteget foglalkozik vele pedig hajnali 4 kor kell és csak 5- 6 jön haza. Ö fürdeti kicsi kora körül este lefekvéskor ö öltözteti fel büfizteti és le teszi aludni :) Bárhová el tudok menni pl. szoliba , műkörmöshöz stb :) és ez nagyon jó kár hogy nem minden apa ien :(
2011. márc. 31. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én férjem este 8-tól reggel 7-ig dolgozik, állandó éjszakás. Már újszülött korától imádja és rengeteget foglalkozik vele. Pelenkázza, fürdeti, eteti, játszik vele, sétálni viszi, stb..szóval mindent csinál abban az 1-2 órában amíg itthon van. Hétvégén meg egész nap mindkettönkkel foglalkozik. Nagyon jó apa és nagyon jó férj, sokat puszilgatja, ölelgeti, fotózza, videózza...áhh sosem gondoltam volna...7 hónapos lesz a lányunk 6.-án.

23/N

2011. márc. 31. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Hat akkor en is a szerencsesek koze tartozom, mert az en ferjem is mindent megcsinal, ha kell. Bar sokat dolgozik itthonrol, kozben nem zavarom semmivel, amint leteszi a munkat, egyutt jatszunk. Pelust cserel, etet...elkuld vasarolni, futni, kozmetikushoz, h en is kikapcsolodjak.

A munkamegosztas hasonlo, o sokat segit nekem, de en is hagyom, h a regi hobbijait uzhesse, eljar este teniszezni, vagy esetenkent kartyazni a haverokkal. Olyankor reggeltol estig en vagyok, en furdetek, en fektetek.

Az ejjeli muszakot atvette, h leszokjon a baby a cicirol.

Szerencses vagyok, es ezzel tusztaban is vagyok. En is mindent megteszek oerte.

2011. ápr. 1. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!