Mennyit foglalkozott/foglalkozik az apuka a fél éves kislánnyal?
Mit szoktak csinálni?
Mennyi ideig naponta?
Apuka hogy dolgozik?
Bocsánat a furcsa kérdésért!
Párom reggel 6-kor megy dolgozni és kb. fél 6-ra ér haza. Onnantól tulajdonképpen övé a kislányunk. :)
Sok mindenben segít nekem. Pelust cserél, fürdet, elaltatja. Játszanak is együtt, felemelgeti őt, dúdol neki, figurákat/játékokat mutogat neki. A férjem igazi apuka, nagyon hálás vagyok neki ezért.
Kislányunk mostanában 9 körül alszik el, így általában 3-3,5 órájuk van együtt, ami nem sok, így a férjem ilyenkor maximálisan kihasználja az időt.
Kisfiam van, fél éves. Ő fürdet, reggel és este pelusoz. Reggel 7-kor megy dolgozni, este 7 körül ér haza. Akkor még picit fönn vana a baba, de már fél 8-tól alszik. Amikor én megyek el este balettozni, akkor meg ő vigyázza az álmát :) Hétvégén otthon vagyunk, de nem foglalkozik vele többet mint hétköznap. A gyerkőc imádja. Ha viszont közös kirándulás van, akkor a férjem viszi a kengurut :D
Én etetem mindig, mert azt nem szereti csinálni, plusz én készítem ki mindig a ruhát, ha "baleset" éri, de szívesen felöltözteti.
nah,el se olvasom a válaszokat mert csak felhúzom magam..
nálunk ..ő dolgozik...ezért én csinálok mindent...na jó a nagyért elmegy a suliba,plussz szülőire...
de magától a picivel nem sok mindent csinál...ezt kaptam ez van...
Hát nem is gondoltam, hogy van apuka aki nem csak csodálja és bámulja a gyerekét:D
Nálunk 3 hónapos a kisasszony, első baba de a párom nemigen veszi ki a részét a mindennapokból pedig nem melózik reggeltől estig.
Eddig kétszer fürdetett, pelenkázni nem pelenkáz, öltöztetni nem öltöztet.Csak elvigyorog a lánynak és néha megbüfizteti.
Én is megkaptam, hogy ez a dolgom ha már egyszer itthon vagyok vele egész nap, meg persze én semmit nem csinálok.Bár átvehetné a munkámat csak 3 napra!Ha utána mosott xar lenne én meg még elvárnám a lepedőakrobatikát utána, kíváncsi lennék mit szólna:D
Kedves utolsó!
tökéletesen egyetértek veled, nálunk is ez a helyzet, és még csodálkozik hogy este már nincs kedvem semmihez, pedig nálunk már 11 hós a lányzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!