3 hós babátok tápszer mellett milyen enni valót adtok még? Bébi italt már lehet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 22:21
1/4 anonim válasza:
Nekem félig tápszeres volt a fiam de 5 hónapos korában kezdtem hozzátáplálni csak, a védőnő sem javasolta a korai hozzátáplálást és nekem is furcsa lett volna. Akkor épp nagyban tejet próbáltam facsarni a melleimből :)
2/4 anonim válasza:
3 hónaposan én a frissen facsart alma levét kóstoltattam meg vele de enni mi mást kapna?Egyenlőre még elég neki a tápszer szerintem.(Az én babám is tápszeres)Én 4 hónapos korától kezdtem a hozzátáplálást mindig egy picivel többet.Te szerencsés vagy mert mire ehet minden féle földi jót addigra lesz mindenből új és friss./Ma 9 hónapos és szinte már mindent megkóstolt amit mi eszünk:) (4 foga van) /
3/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Bébiital szerintem 4hós kortól van nekik ha minden igaz
Monom:friss alma leve. Szerintem azzal kezd. Válassz finomat,hogy biztosan tetsszen neki
4/4 anonim válasza:
azért mert tápszeres, az emésztőrendszer nem érett rá, sőt.
nem adj neki semmit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!