Mit adjak neki, hogy végre nyugodtan tudjon aludni?
Figyelt kérdés
6 hetes babám van,és nagyon hasfájós,alig bír elaludni,már a teljes kimerülésnél alszik csak el,de akkor sem mélyes,mert feszeng és felsír közben sokszor. Infacol,gripe water,tea kipróbálva,homeós bogyó is,semmi hatás. Mi segíthet a nyugodt alvásban?
Szia!Az én babám 2 hónapos és hasfájós.Már durván 10e Ft-ot költöttünk minden féle hülyeségre hátha segíthet neki.Semmi nem vált be.Még orvoshoz is elvittük,kapott görcsoldót az sem segített.Az orvos is csak annyit mondott,hogy amelyik baba igazán hasfájós az az is marad és nem segít rajta semmi.Türelem 3 hónapig szokott tartani aztán elmúlik mintha sosem lett volna.
Na mi most erre várunk.
A mi kisfiúnk sem alszik nappal,vagy ha esetleg elszunnyad felébred szegény a görcsökre.Tudom,hogy nem megoldás de én egész nap kezemben fogom és vigasztalom,ringatom.Így tud pihenni.
Ha ez vigasztal nekünk így a 2 hónaposan sokkal jobb és azt vesszük észre a párommal,hogy minden héten egyre könnyebb neki.
Együtt érzek veled,kitartást és sok-sok türelmet kívánok!
2011. márc. 28. 15:57
12/15 anonim válasza:
Gripe water, meg a doki feltud irni egy keveréket amit a gyógyszertárban kikevernek
2011. márc. 28. 16:07
13/15 anonim válasza:
az én babám ma 6hetes,mintha én irtam volna a kérdést.Ha nagy nehezen el is alszik 5perc jön egy ártatlan puki és ismét ordítás a vége.Nem is tudom elhinni hogy ez egyszer csak ugy megszünik.Mi most a Normaflore-t kezdtük tegnap ez sem használ tudom, de legalább probálkozunk.Ugy altatom ,hogy egy nagy párnára fektetem mellé fekszem és a kis takarójának a sarkával betakarom a fele arcocskáját,valamiért ez megnyugtatja ha csak 1órára is.
2011. márc. 28. 17:27
14/15 anonim válasza:
A laevolac sziruphoz állítólag nem tud hozzászokni a baba. Nekünk az orvos egy hónapot a védőnő egy hetet mondott. Most kísérletezünk, de nálunk is javulni látszik a helyzet. Előtte még egy puki után is visított a fájdalomtól, most már mosolyog rajta. Nálunk még a hason alvás segített. Először nekünk is ordított, de már csak így tud elaludni. Úgy szoktattam hozzá, hogy minden cicizés után amikor bealudt megbüfiztettem a vállamon, majd szép lassan hanyat dőltem vele és rajtam aludt. Így meg is nyugodott, és szépen hozzászokott.
2011. márc. 28. 17:59
15/15 A kérdező kommentje:
Próbáld ki a PROTEXIN nevű port. Van, akinek használ és teljesen megszünteti a hasfájást egy kúra. Nekünk is jobb lett,amikor szedtük, de aztán visszajött. 5 napig tart egy kúra, lehet,hogy nekünk is tovább kellett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!