Egy éves kor felett betartjátok a napi fél liter tejet?
én babám többet is iszik. reggelire kap kakaót, 200ml-t, délutáni elalváshoz vagy kakaót vagy csak tejitalt, szintén 200ml-t és lefekvéshez 300ml tejitalt.
próbáltad már az ízesített tejitalokat? van banános, vaníliás, almás, nagyon finomak, lehet azokat elfogadná
Se előtte, se utána nem számoltam/om
Most 2 éves, még szopik, emellet eszik tejtermékeket, iszik tejitalt.
Van amikor egyáltalánem kér tejterméket, tejitalt.
előző
adj neki kakaópor helyett macikávét
az én gyerekeim tejérzékenyek, ezért nem kapnak tejet.
A fiam 18 hós korig szopott. Azóta nem kap tejet, tejterméket is nagyon keveset.
A lányom 13 hós, reggel-este szopik. Próbáltam tejterméket, tejet bevezetni, de ő is érzékeny rá, ezért ő sem kap.
A gasztro-gyerek orvos szerint, már nem kell követi anyáink példáját, és napi fél liter tejet itatni a gyerekkel, mert minden tejjel kapcsolatos kutatás megdőlt. Most épp új szelek fújnak a tej felett. Én is kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége, és mit mondanak majd 15-20 év múlva.
A kisfiad tudja mennyi tej elég neki, ne erőltesd. Lehet tőle kellemetlen közérzete, amiről te nem tudsz, tudhatsz.
első vagyok. hát ha már így se fogadja el a simát akkor nem mindegy? én mildibé vaníliás tejitalt adok a fiamnak, nagyon szereti.
amúgy is már csak időhúzásnak kéne gondolom a tápszer mert lassan bevezeted a tejet, igaz?
nyugodtan adj ízesítettet. kezd kialakulni az ízlésük és a sima tápszer elég vacak, ismerjük be ;)
Soha nem volt meg a fél liter. :(
Erőszakkal nem tömhetem bele. Most már a joghurtot sem akarja enni, a tejpépet meg egyenesen utálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!