Kisbabám gyakran nyöszörög, mintha erőlködne.7 hós és hason és háton is gyakran csinálja. Más kisbabánál is előfordul?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 15:48
1/2 anonim válasza:
Nekem akkor csinálja ezt az 5honapos fiam ha kaki és nehezen jön ki,ami a hozzátáplálás elkezdése ota sjnos gyakori hiába adok több folyadékot,meg gyümölcsöt remélem hamar beáll a dolog.Gondolom nálatok is valami hasonlo lehet,nem evett valami olysmit amitöl fájhat a hasa?
2/2 A kérdező kommentje:
ilyesmi lehet az oka, igen. Én abban bízom, hogy javul a helyzet, ha majd tud ülni, mert böfi is és bukás is gyakran van.
De hát nem tarthatom egész nap az ölemben, még akkor is ha tudom hogy az nagyon jó, mert mikor felemelem, azonnal böfizik.
2009. febr. 25. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!