A kisbabáknak miért a fenekébe dugják a lázmérőt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 18:24
11/30 anonim válasza:
18:58 igazából segglukat írt, csak átmoderálták.
12/30 anonim válasza:
Nem értem, miért pontoztok le, a rokonságban képzeljétek a baba popsijában tört el a hőmérő, úgyhogy nem véletlenül írtam. Az nem tetszik, hogy fáztam, miközben anyu mérte? Vagy mi nem tetszik a jónépnek? Nektek az okoz fröcsögést, ha lepontozhattok egy normális választ?
13/30 anonim válasza:
a moderatorok dolgoztak:)
az alap kerdes ugy szolt, hogy :
a kisbabaknak miert a segglyukaba dugjak a lazmerot....
14/30 A kérdező kommentje:
Segglukat írtam, nem segglyukat :) És egyébként se értem, hogy azzal mi a gond..
2011. márc. 27. 19:06
15/30 anonim válasza:
na az az egy y nagy kulonbseg tenyleg :D
bocsi
16/30 A kérdező kommentje:
Hát márpedig nagy az az y különbség
2011. márc. 27. 19:09
17/30 anonim válasza:
ja úgy más,köszi az infót.úgy tényleg gáz.te biztos nem anya vagy,hanem egy unatkozó 12 éves,aki még emlékszik,hogy az édesanyja a segglukában mérte a hőmérsékletét.
18/30 anonim válasza:
Kar, hogy ezen az egy Y kulonbsegen lovagolsz....
de mindegy, mert igazad van....ugy irtad es kesz.
19/30 anonim válasza:
Drága 12 éves, aki magából kiindulva engem hisz annyinak, szívesen megtanítanálak a felnőttek tiszteletére, ha már anyukád nem tudott. Csak hogy megnyugtassalak, és jobban tudj éjszaka aludni, elmondom, hogy magam is édesanya vagyok, jelenleg második gyermekemet várom, és garantálom, hogy jobb nevelésben részesülnek, mint Te valaha is.
20/30 A kérdező kommentje:
Kicsit több vagyok már, mint 12, csupán elgondolkoztam a dolgon, nem kell cseszegetni.
2011. márc. 27. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!